Kaza yaptım video

Öncelikle herkese kazasız belasız sürüşler geçen hafta bi kaza geçirdim tutanakları tuttuk ilk kazam ve yaşımın genç olmasıyla tutanağı ve fotoğrafları adamdan yana yazmışız normalde ben yokumda giderken adam birden parka girmek için bana sol çamırlukşa vuruyor tutanakta ikimizde giderken ben ona vurmuşum gibi yazmış be fotoları arka yandan çekmişiz bana normalde çamurluktan vurdu arka kapı bana ait değil eski kazası yani bunu sonradan farlettim neyse servise felan verdim eksper gelmiş ve kusuru 50 50 olarak belirlemiş bence %100 haklıyım buna itiraz etme gibi şansım var mıdır bilgisi olan abilerime ce büyüklerim yardımcı olurlarsa sevinirim. Motorda ciddi masraf var 6-7 arası diye tahmin ediyorum
https://youtu.be/pag_4lmo4O8
zGAyjB.jpg

Orqav0.jpg

4pg9j0.jpg

Son düzenleme:
Geçmiş olsun, sizde birşey var mı?

Klasik doblo terörü. İlahi söyleyene kadar dövseydiniz keşke. Ah forumda küfür serbest olacaktı ki,.. Bu gece yine aramızdan biri ayrıldı onun öfkesiyle her türlü magandayı ağzından burnundan kan getirene kadar dövmek istiyorum OF!

Geçmiş olsun kardeşim sende bişey olmamasi sevindirici. Ortadaki şerit çizgisi kesiksiz ise 50 50 vermesi normal. Çizgi kesikli ve sollamaya müsait ise itirazini yapabilirsin belki bişeyler çıkar

Geçmiş olsun kardeşim sende bişey olmamasi sevindirici. Ortadaki şerit çizgisi kesiksiz ise 50 50 vermesi normal. Çizgi kesikli ve sollamaya müsait ise itirazini yapabilirsin belki bişeyler çıkar

Teşekkürler yolda herhangi bir şerit va yoktu site yolunda gerçekleşti saten

küfrümü youtube dan yazdım forum kuralları gereği buradan sadece, tutanağa yalan beyanda bulunan doblocu arkadaşın kıymetli kayınvalidesine selam gönderiyorum.

Burada iki tarafa da söyleyecek çok söz var da bir şey yazmayacağım çünkü sıkıldım artık...

% 100 haklısınız ? bu kanıya nereden nasıl vardınız . Bence exper insaniyetli davranmış. Siz olaya itiraz edip biraz kurcalayın sonucunda %100 karşı tarafı haklı bulabilirler. Tavsiyem önünüzde bir araç durduğunda sağına soluna aracın ne yapabileceğini düşünmeniz. Bu kazada ciddi derecede sakat kalıp belki aramızda olmayabilirdiniz. Maalesef olduktan sonra bu tip şeyleri konuşmanın bir yararı faydası olmuyor. Araç durmuş arkasını kontrol etmiş ve park alanına doğru manevra yapmış. Virajı dönüp yolu okumadan dümdüz geliyorsunuz. O sırada içeri giden araç yerine içerden çıkan bir araçta olabilirdi. Bu tip yerlerde tüm araçları kontrol ederek minimum hızlarda hareket etmek en sağlıklısı. Araç zaten kapalı kasa kamyonet içindeki bir ayı bile olabilir kendimizi korumalıyız. Geçmiş olsun.

Tek şerit yolda aracın sağına/soluna giremezsin. Araç sürücüsü en az %80 haklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar