abdullah_03 kullanıcısının son içeriği

1. abdullah_03

Jawa Perak 334

Herkese merhaba on yıl önce takılırdım burada. Çocuktuk o zamanlar. Bunca zaman kimler gelmiş geçmiştir kadim motosiklet.net forumundan hey gidi. Motosiklet sevdasına ara vermiş olsak da hiç unutmadık vaz geçmedik. Şimdi büyüdük biraz paramız oldu ve yeniden bir motor almak üzere heveslendik...
  2. abdullah_03

emniyet genel müdürlüğünden gönderilen mektuplar hakkında

dedeme, 8-10 yıl önce sattığı plakalı moped için egm den mektup gelmiş (pazarda domates satar gibi satmış yaa:queen:) motordan kalan somut hiçbişey yok ne ruhsat ne bi belge hiçbişey sadece plakasını biliyoruz oda mektupta yazıyor zaten :mrgreen: şimdi bu aracı hurdaya çıkarmak istiyoruz ne...
  3. abdullah_03

Galatasaray'a yapılan hakarete sessiz kalmayalım

dün akşam show tv de salih kuşu adlı dizide saat 20:00 de çıkan rezalet görüntülere sessiz kalmayalım bunlara haddini bildirelim ::angry2:: http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/GorusOneri.aspx adresinden 1 dakikanızı ayırmanızı rica ediyorum Açıklama kısmına; "9 Mayıs 2013 Perşembe tarihinde...
  4. abdullah_03

Günlük kullanım için bisiklet seçimi

motorun yanına bisiklet alacağım malum heryere motorla gidilmiyor ve bisikletide çok seviyorum ayrıca sporda yapmış oluyoruz :P sizce hangisini almalıyım en önemli kriterlerim bisikleti sürerken belimi yormasın belimden biraz rahatsızımda ve kaliteli olsun uzun yıllar kullanabileyim istiyorum...
  5. abdullah_03

coşturan şarkılar

arkadaşlar hoşumuza giden şarkıları burdan paylaşalım beğendiğimizi listemize ekleyelim duyduğunuzda içinizi kıpırdatan şarkıları yazın, bu disco müziğide olabilir türk halk müziğide herkezin zevki farklı :wiinkk: R.I.O. feat. Nicco-Party Shaker Video Edit Liviu Hodor feat. Mona-Sweet Love...
  6. abdullah_03

tatil planım hazır Marmaris-Dalyan-Ölüdeniz

arkadaşlar size erken gelebilir ama ben her yıl önceden belirlerim tatilimi ve paylaşmak istedim haziranın son haftası ve temmuz başı boşum nasibolursa büyük oranda rotam bu olacak ve ilk defa bukadar uzunyola çıkacağım (yaklaşık 1000 km) dalyan'a ve ölüdeniz'e hiç gitmedim bu güzergahta...
  7. abdullah_03

cros tavsiyesi

s.a. ara sıra dağlara tepelere süresim geliyor (özelliklede baharda bu isteğim şiddetlenecek biliyorum :cherry:) ama ybr ile tadı çıkmıyor ybr'nin yanına alternatif cross düşünüyorum sürekli kullanmıycam haftasonu sadece 6.000 tl ye kadar çıkabilirim ne önerirsiniz teşekkürler.
  8. abdullah_03

geleceğin motosikletleri

http://www.samanyoluhaber.com/foto-galeri/Gelecegin-motosikletlerine-cok-sasiracaksiniz/11108/resim-1/ geleceğin motosikletleri böyle olacaksa hiç olmasın
  9. abdullah_03

Motor Tavsiyesi

Meraba arkadaşlar Birkaç ay sonra motosiklet alcam İnşallah araştırmalara başladım tabiki bu işler mt ailesine danışmadan olmaz :cat: engin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum pc başında araştırma yapmak bi yere kadar ama yerinde incelemek ve tecrübe ap ayri bir şey sekiz bin tl butce ile...
  10. abdullah_03

kawasaki de fiyatlarda oynama yapmış

hondadaki zammı görünce kawasakide durumlar ne diye bi göz atayım dedim işte fiyatlar eski yeni
  11. abdullah_03

Suzuki suzuki TU 250

bayadır forumdayım hiç konu açmadım bu ilk olsun türkce teknik verilerini bulamadım siz anlarsınız artık:), nasıl motor Uploaded with ImageShack.us [Uploaded with ImageShack.us URL=http://img806.imageshack.us/i/35929451.jpg/][/URL] Uploaded with ImageShack.us Uploaded with...

Yeni mesajlar