A.Tzcn77 kullanıcısının son içeriği

1. A

Aküden asit atılması ve devamında elektriksel sorunlar

Merhaba dun sıfır sihinari marka sıfır bir cg motosiklet aldım yolda gelirken Zincir muhafazasi üzerinde su gördüm onemlsemedim fakat eve gelince boyayı kaldırdığını farkettim sildim fakat sabah yine damlama şeklinde aküden akıntı vardı bununla beraber vites göstergesi rakamlari hep sıfırı...
  2. A

Statör bağlantısı hakkında yardım

S.a önceki konuda cup motora yeni debraj li motor takmak istediğimi uyum sağladığını ve elektronik sistemini bahlayamadigimdan bahsetmistim Bağlantıları şu şekilde Orijinal motordan statör okuyucusundan sadece mavi beyaz kablo çıkıyor diğer rekler ise sarı,sarı, siyah kırmızı ve yeşil aynı...
  3. A

Cup motora cg motoru takımı

S.a arkadaşlar 50 cc cup motorum var performans kötü olduğu için 100 cc piston sekman attik gakat egzantrik dişlileri sürekli eriyor zincir gevsiyor falan neyse ben komple 100 lük cup motoru gibi olan cglerin motorundan buldum çıkma olarak motor temiz gayet güzel benim motora sorunsuz bi...
  4. A

Cup egzantrik gergisi yok

S.a cup motorunu egzantrik Zinciri gevşekliği yüzünden tamirciye bıraktım ilk bırakısim değil birkaç tamirciye gittim bu sorunla alakali Zinciri değiştirip sesi kestiğini söyledi hakikattende ses kesilmiş onnumara olmuştu iki ay sonra ses yine başladı bu sefer çok daha fazla idi bende söküp...
  5. A

Merhaba arkadaşlar

S.a arkadaslar abiler Foruma yeni katıldım 24 yaşındayım ismim Ahmet kuba trendyy 50cc motosiklet sahibiyim herkeze selam olsun
  6. A

50cc kuba

Merhaba arkadaşlar işe gidip gelmek icin 50cc bit scooter satın aldım a2 ehliyetim yok dolayısıyla 50 cc almak zorunda kaldim debraj hava filtresi vs ne gibi parçaları değiştirmek suretiyle son hızını ve cekisini arttirabilirim lütfen sat 100cc üstü al gibi yorumlar yapmayin elimde olan ve...