_yasintopcu kullanıcısının son içeriği

1. _yasintopcu

Arkadaşlar ACİL Kask Tavsiyesi !!

Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi kask tavsiyelerinizi bekliyorum. shoeı kaskım vardı artık abim kullanıyor ve kaskım yok kısa sürede kask almam gerek. Bütçem 400-600 lira arası. Kapalı kask düşünüyorum ama acaba çene açılırmı alsam diyede düşünmüyo değilim. Fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi...
  2. _yasintopcu

Cbr 250 aliminyum kısımların yıkama sonrası benek benek olması !

Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi cbr 250 r motorum var. sıcak halde yıkamacıya verdim malesef köpüklerin içinde yağ sökücü oluyormuş . yıkamadan sonra ayaklarımı koyduğumuz yerdeki aliminyum kısımlar benek benek oldu. Bun bi çözüm varmıdır ne yapmam gerek _?
  3. _yasintopcu

Süper Sport Kask ve Mont Tavsiyeleriniz !!

Arkadaşlar allah izin verirse pazartesi yeni kasa cbr 250 r alıyorum. Geldik ikinci aşamaya kask ve monta ihtiyacım var ilk olarak. Bütçemi motoru alırken zorladığım için kask ve montun en iyi ve en uygun olanlarını almak istiyorum . Bu konuda bana tavsiyeleriniz nelerdir ? Şimdiden teşekkürler. .
  4. _yasintopcu

Eski Kasa CBR250R-Yeni Kasa CBR250R FARKI

Arkadaşlar cbr 250 r 2014 model çift farlı modeli bomba gibi düştü piyasalara. Honda çalışanları dahil ne zaman geleceğine dair hatta çift farmı tek farmı diye fikirleri yoktu. Ama bir sabah ansızın baktıkki piyasada. Ben ikisinide kullanma fırsatı buldum eski kasayıda yeni kasayıda. İkisini...
  5. _yasintopcu

En Az Yakan 250 cc Motor !!!

Arkadaşlar merhabalar öncelikle. . şu anda chopper motor var bende ama kısa bir süre sonra süper sporta geçiş yapmayı düşünüyorum. 250 cc bir motor alacağım. . hemen hemen hepsini araştırdım değerlendirdim diyebiliri.Fakat 20 km gidiş 20 km geliş totalda 40 km haftann en az 5 günü yol...
  6. _yasintopcu

Herkese İyi Forumlar =)

Arkadaşlar öncelikle merhaba. . Herkese iyi forumlar diliyorum. Motor tutkusu bende uzun yıllardır olan ama aktif olarak 7 8 aydır süren birisiyim. . sadece tutkum vardı hiç bir bilgim yoktu abimle beraber aldığımız ilk motorla beraber bilgileride edinmeye başladım. Hyosung gv250 chopper motor...

Yeni mesajlar