_umt_ kullanıcısının son içeriği

1. _umt_

Ilk Scooterımı Alıcam Yardım Lutfen...

Arkadslar Bı Arkadasımın Sattıgı Kanunı Speedy 125cc Motoru Almak ıstıyorum Kanunı Nın Bu Modelını Bılen Arklardan Yarumlarını Beklıyorum Motor 10000 De Ve 2006 Model Ayrıca 750 Ytl Sizce Alınırmı? bu arada resmide altta...
  2. _umt_

arklar kanuni speedy 125cc almak ıstıyorum YARDIM LTFN..

2006 Model 10000 De 750 Ytl Ye Arkım Satılıyo Ne Dıyosunuzz Alıyımmmı Bılen Arkadaslar Yorummlarınızı Beklıyorum
  3. _umt_

siyah kask ve sıyah mont arıyorum satanlar varsa beklıyorum buraya mesajlalrını

ıkıncı el temız m veya L handısı olursa buyuk ıhtımal L olur
  4. _umt_

ıkı farkı model sızce hangısı ??

arkadslar bu aralar kendıme bı scooter almayı hayal edıyorum sadece hayal asamasında suan pekte uzak deılım aslında ama oncelıkle arastırma yaparak basladım ıse yaptıgım kısa arastırma sonunda honda dylan 150 ve sym gts 250 de karar kıldım bu kararımda hondanın marka ımajjı gts nın de dıs...
  5. _umt_

honda dylan symgts 250 ilgili bi bakarmısınız.

arklar bn kendıme scooter almayı ıstıyorum yanlız maddı anlamda bıraz sorun var hıc denemedım bu yazdıgım motorları tamamen forumdan duyduklarım ve goz begenısı olarak sectım ıkı modelı yanlız sorun maddı 600 maas alıyorum ve pesınsız 12 ay taksıte gırıcem sızce bu sıkıntıya gırmeye degermı...
  6. _umt_

honda dylan /sym gts 250

begenndıım ıkı model ıksınıde kullanmadım alcak olsam ıkısınden bırını alırım dıyorum ama ıkısınınde fıyatı butcemın uzerınde buyuk oynnucam alırsam dylan 5750 sym 6800 zannedıyodum 7500 cıktı cok cıktı bna gore yıne dylana kalcaz galıba bn cnm sııkılca sapanca 1 haftalık ızınde ızmır yapıcagım...
  7. _umt_

ark.lar sym gts250 alınırmı sadece gorunusune bakıp sectım tabı fiyatıda

arklar scooter almak ısıtıyorum ama gecıcı bısı deıl ve sehırler arası yanı bolu takırdag ızmır bu sekılde geze bılecegım bı motor arıyorum sızce gts 250 alınırmı yeterınce guclumu mesela 2 kısı + malzemeler(yıcek belkı bı cadırr) yeterlı verım alınırmı saolun teskkurler ıyı forumlar
  8. _umt_

sıfır veya 2. el scooter honda ,aprilla,yamaha

selam arkadaslar bn son 3-4 aydır kendıme scooter arastırıyorum fazla markaya bakamadım acıkcası yamaha dmax 250 ve yamahanın yenı 125 lık bı modelıne baktım 3900 dedıler 125cc olana dylan alıyım dıe karar verdıımde (en fazla 1 ay once) fıyatı 4900 du sımdı olmus 5300 mu ne mutluhanda 5700 dıyor...

Yeni mesajlar