_roadrunner_ kullanıcısının son içeriği

1. _roadrunner_

help help

::sos:: herkese selamlar bu haftasonu kendime bela arayordum bayram tatilinide fırsat bilip bi asya buldum kaportası pertti dün aldım taktım motoru iyi durumdaymış motor calısmıyo marş almıyo sorun ne olabilir malıyet ne olur engin bilgilerinizi benle paylasırsanız cok mutlu olurum...
  2. _roadrunner_

v-strom dl650 sahibi olmak istiorum ancak fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar

v-strom dl650 almak istiyorum v-strom kullanıcı arkadaşlardan bana yardımcı olmalarını rica ediyorum teknik bilgileri ve yakıtıyla ilgili birde bütcem 12000 lire bu bütceyle nasıl bir v-strom sahibi olunabilir acaba? cevaplarınızı bekliyorum :pale: teşekkürler
  3. _roadrunner_

satın alacağımız bi motor için uygun kilometre nedir yılına göre

arkadaşlar misal 2003 model bi moto almak istioruz uygun olan kilometre nedir ve alırken nelere dikkat etmeli yormlarını bekliorum:)
  4. _roadrunner_

artık bende sizdenim

arkadaşlar 5 gün oldu üye oldum hiç sıkılmıo insan hep birşeyler var öğrenilecek sohbetler ilşkiler çok güzel.:) bana bu siteyi öneren erhan abime teşekkür ediorum aranızda olmak güzel:cat: tüm motorseverlere selamlaaaar:queen::queen:
  5. _roadrunner_

Selam arkadaşlar

:bounce:sitemizin yeni bir üyesi olarak herkesi selamlıorum :bounce:

Yeni mesajlar