737NG kullanıcısının son içeriği

1. 737NG

araç takip sistemleri hakkında

arkadaşlar öncelikle bununla ilgili daha önce bir konu açılmış fakat hem konu eskimiş hemde konuda aydınlatıcı bilgiler yok bende yeniden açmak istedim. öncelikle iş yerimizdeki bir araca deneme amaçlı bir markanın araç takip cihazını monte etmişler cihaz mükemmel bişey kontak açma-kapatma...
  2. 737NG

2007 model hyosung gt250r

arkadaşlar motorumu satıyorum almak isteyen olursa iletişime geçsin detaylı bilgi veririm http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-2007-gt250r-95848013/detay/
  3. 737NG

yeni lastiğim avon storm 2 ultra (GT250R)

merhaba arkadaşlar, shinko marka lastiklerimi 6 martta oltay otomotiv ataşehir şubesinde avon storm 2 ultra 160/60/17 , 120/70/17 lastiklerle değiştirdim. konuyu geç açmamın sebebi ise işlerimin yoğunluğudur. Arkadaşlar 700km yol yaptığım lastiklerim hakkında edindiğim tecrübeleri sizinle...
  4. 737NG

ebay üzerinden aldığım carbon depo kapağı pad geldi

evet arkadaşlar ebay üzerinden 0.99$ kargo dahil fiyatla aldığım hyosung gt250r depo kapağı için pad geldi. satıcı fiyatı 0.99$ olan bir ürünü gönderecek mi diye merak edip almıştım ama geldi:) ürünün Türkiye fiyatları 10TL ile 20 TL arasında
  5. 737NG

grenaj vidalarımı çalmışlar

arkadaşlar motorumu bezle silerken birde baktım 3 tane grenaj vidamı çalmışlar hadi kendi düştü diyelim 3ü birden mi düşecek ne biçim insanlar var ya vidaya bile göz dikiyolar
  6. 737NG

GT250R fren balatası

herkese iyi pazarlar istanbulda hava güzel bugün :) acaba gt250r fren balatası alabileceğim bi yer var mı anadolu yakasında? (pazar günü açık olan )
  7. 737NG

DUCATI+HYO = DUCASUNG

arkadaşlar umarım daha önce paylaşılmamıştır forumda aradım fakat bulamadım. resimlere yabancı bir forum sitesinde rastladım ve sizinle paylaşmak istedim benim çok hosuma gitti bu iş arkadaşımıza 4000tl civarında bir rakama patlamış:) sizce nasıl? kazasız belasız sürüşler dilerim...
  8. 737NG

arkadaşlar yakıt depomla ilgili fikirlerinizi bekliyorum

arkadaşlar geçen gün yaptığım kazada deponun önceden çekilen macunu düştü ve depo biraz yamuldu. şimdi deponun içinde paslanma var ve ben deponun alt kısmını kesip içini temizlemek ve yamulan kısımlarını düzeltmek istiyorum daha sonrada alt kısmını tekrar kaynak yaptırıcam sizinde fikirlerinizi...
  9. 737NG

kaza yaptım:(

yaklasık iki saat kadar önce ikinci kazamı yaptım ve bu kazadanda biraz tecrübe kazanmıs oldum ve kaskın önemini anladım:pale:
  10. 737NG

istanbuldan merhabalar

herkese iyi akşamlar foruma yeni üye oldum fakat uzun bi süredir takip ediyorum motorumu da alınca üye olayım dedim:) ismim yavuz bu arada kurtköyde ikamet ediyorum havaalanında çalısıyorum..

Yeni mesajlar