Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar öncelikle bununla ilgili daha önce bir konu açılmış fakat hem konu eskimiş hemde konuda aydınlatıcı bilgiler yok bende yeniden açmak istedim. öncelikle iş yerimizdeki bir araca deneme amaçlı bir markanın araç takip cihazını monte etmişler cihaz mükemmel bişey kontak açma-kapatma...
arkadaşlar motorumu satıyorum almak isteyen olursa iletişime geçsin detaylı bilgi veririm http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-2007-gt250r-95848013/detay/
evet arkadaşlar ebay üzerinden 0.99$ kargo dahil fiyatla aldığım hyosung gt250r depo kapağı için pad geldi. satıcı fiyatı 0.99$ olan bir ürünü gönderecek mi diye merak edip almıştım ama geldi:) ürünün Türkiye fiyatları 10TL ile 20 TL arasında
arkadaşlar motorumu bezle silerken birde baktım 3 tane grenaj vidamı çalmışlar hadi kendi düştü diyelim 3ü birden mi düşecek ne biçim insanlar var ya vidaya bile göz dikiyolar
arkadaşlar umarım daha önce paylaşılmamıştır forumda aradım fakat bulamadım. resimlere yabancı bir forum sitesinde rastladım ve sizinle paylaşmak istedim benim çok hosuma gitti bu iş arkadaşımıza 4000tl civarında bir rakama patlamış:) sizce nasıl? kazasız belasız sürüşler dilerim...
arkadaşlar geçen gün yaptığım kazada deponun önceden çekilen macunu düştü ve depo biraz yamuldu. şimdi deponun içinde paslanma var ve ben deponun alt kısmını kesip içini temizlemek ve yamulan kısımlarını düzeltmek istiyorum daha sonrada alt kısmını tekrar kaynak yaptırıcam sizinde fikirlerinizi...
herkese iyi akşamlar foruma yeni üye oldum fakat uzun bi süredir takip ediyorum motorumu da alınca üye olayım dedim:) ismim yavuz bu arada kurtköyde ikamet ediyorum havaalanında çalısıyorum..