grenaj vidalarımı çalmışlar

arkadaşlar motorumu bezle silerken birde baktım 3 tane grenaj vidamı çalmışlar hadi kendi düştü diyelim 3ü birden mi düşecek ne biçim insanlar var ya vidaya bile göz dikiyolar

kardes grenajlarin yerinde durduguna sukret.Motoru geceleri disarida mi birakiyorsun?Eger garajin yoksa kapali otoparka falan koy.

sitede apartmanın önünde duruyo ama tahminimce viaport alışveriş merkezi var burada onun otoparkında çaldılar haklısın iyi ki grenajlar gitmedi

Moderatör
Türk filmlerinde fidye icin cocuklari kacirirlardi zamaninda. Hey gidi gunler...

sitede apartmanın önünde duruyo ama tahminimce viaport alışveriş merkezi var burada onun otoparkında çaldılar haklısın iyi ki grenajlar gitmedi
Dedigim gibi bence parali otoparka brak.Ben Belcika da iken motorumu asla ama asla geceleri disarda brakmam,yazin 1 ayligina memlekete gitmistim.Motoru ilk gece kaldigim apartmanin onune braktim daha ilk aksamdan birkac cakal etrafinda donmeye baslamisti.Hemen apartman bosluguna soktum,sabahta erkenden gidip en yakin otoparktan 1 aylik uyelik yaptirdim.Otopark ucretinden kacayim diyor bazen insan ama motoru dusurseler bi sinyal bi ayna 2-3 aylik otopark parasina bedel..

Bence vidaları alıp grenajı bıraktıkları için çok şanslısın :)

Türk filmlerinde fidye icin cocuklari kacirirlardi zamaninda. Hey gidi gunler...

:cherry: çok güldüm bu yoruma :cherry: memlekette çocuk bile para etmez oldu ya..

valla bana kalırsa kendisi düşmüştür adam 3 vidayı sökene kadar grenajı alır daha mantıklı viaport dan bahsediyorsun sanmıyorum okadar insan içinde alet edevatla vidalarını alıp gitsin

muhtemelen en son götürdüğün usta vidaları iyi sıkmamıştır sende zamanla kasislere girerek yada motorun kendi titreşiminden yerinden çıkmıştır hemen kötü düşünmeyin :)

Grenajları çalmaya çalışıp herhangi bir nedenle yarıda bırakmış veya becerememiş olabilirler :jocolor:

Belkide gerçekten gevşeyip düşmüşlerdir, neden olmasın? :)

Geçen hafta statörün mıknatıs kısmındaki vidalar gevşemiş ve biri tamamen yerinden çıkıp tüm statoru dağıtmış. Kısacası her şey olabilir, kötü düşünmemek gerek her zaman...

Son düzenleme:
Bence vidaları alıp grenajı bıraktıkları için çok şanslısın :)

Bu yorum birkaç yıl önce camiden ayakkabılarımın bağcıklarının çalınmasını hatırlattı.Adam ayakkabılarımı bırakmış ,hangi düşünceyle bilemem sadece bağcıklarını çalmıştı.:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar