Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle herkese selam eder kazasız belasız sürüşler dilerim. 10 yıllık sürücülük hayatımda ilk kez kaza yaptım. Bugün yağmurlu bir güne uyandım ekipmanlarımı aldım. Sınav yerine ulaştım mt07 ile gireceğim sınava ısınma turlarını attım sınav başladı. Parkuru bitirdim. Sonra trafiğe çıkmak için...
Arkadaşlar aranıza geçtiğimiz ay katıldım.Şimdi 125cc bisan marka motosiklete pazarlık yapacağım pekde anlamıyorum ilk motosikletim olacak tanıdık bir arkadaştan alacağım uzun süredir biniyor konu hakkında görüş ve önerilerinize ihtiyacım var r25 alacaktım fakat motosiklet kullanan...
Herkese Merhabalar ve İyi Forumlar;
Aranıza yeni katıldım. İsmim Muhammed, doğuma büyüme Sivaslıyım. 28 yaşındayım. Evlenme planları yaparken görüşmüş olduğum bayan ile anlaşamadık ve ayrılma kararı aldık. Bu karar her ne kadar üzücü olsa da çocukluk hayalimi gerçekleştirmek için bana bir...