Ana sayfa
Forum
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Motosiklet.TV
Foto Galeri
İletişim
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
4strings 'in en son etkinliği
Ana sayfa
4strings
,
Dupnisa Mağarası gezimden görüntüler
başlıklı konuya cevap yazdı.
Teşekkür ederim hocam. O günden sonra tenhalara büyük motorla girmemeye başladım.
18 May 2026
4strings
konusundaki
TIGERSHARK mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Güzel bir gezi olmuş Kaza için de geçmiş olsun. Çantalar ve çanta demiri sayesinde ucuz atlatmışsın. Bacağını kötü yaralayabilirdi.
18 May 2026
4strings
,
Çok güzel gezmişsiniz. Elinize sağlık. Dupnisa konusu açılmışken şunları da şuraya bırakayım Trakyacık 1. bölüm Trakyacık 2. bölüm...
18 May 2026
4strings
Fsm koprusu - Susurluk (240 km) - 3 saat (non stop) - 3.3 lt/100 km. Super bir sürüş!(güvenli)
konusundaki
sodurlu88 mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Temiz duruyor motorunuz, ben iki rengi de beğeniyorum açıkcası. Hatta son çıkan R modellerindeki beyazlı grenajlarda güzel. Rüzgar...
18 May 2026
4strings
Royal Enfield, dünyanın en güçlü üçüncü otomobil markası olarak sıralandı
konusundaki
sallami mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Maruti_Suzuki valla bilen bilmiş. Adamlar 40.000 kişi çalıştırıyormuş.
18 May 2026
4strings
,
Fsm koprusu - Susurluk (240 km) - 3 saat (non stop) - 3.3 lt/100 km. Super bir sürüş!(güvenli)
İlk kullandığım renk turuncuydu, çok beğenirken gride karar kıldım da şimdi görünce turuncu da çok iyi duruyor. Lansman rengiydi. Hadi...
18 May 2026
4strings
konusundaki
sodurlu88 mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Boyum 180cm falan, cam için en alt seviyede kullanıyorum ama deflector var camda. Camı yukarı ayara alırsam bu kez farın üstündeki...
18 May 2026
4strings
konusundaki
Muzaffer Topal mesajınıza
Haha
tepkisini verdi.
susurluktan sonra yardırdım hocam. 100-110 120 allah ne verdiyse ortalama 3.5 lt ye cıktı. :) yılda iki kere 10 dk lık top speed...
18 May 2026
4strings
,
Gördüğüm kadarıyla bizim motorlar en az 120 li hızlarda yakıyor hocam. Bunun altında 5. vites istiyor, devir artıyor, fazlasında da...
18 May 2026
4strings
konusundaki
sodurlu88 mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Geçen hafta 1190'la otobandan 700km yol yaptım. 110-160 arası hızlarda gittim, çok kısa süreli daha yüksek hızlara çıkmışımdır...
18 May 2026
4strings
,
Sakin kullanmak güzel tabi, hem daha az yoruyor ki daha seyrek mola ihtiyacı doğuyor; hem yakıt alma ihtiyacı daha seyrek olacağı için...
18 May 2026
4strings
konusundaki
kamyoncumemo mesajınıza
Haha
tepkisini verdi.
Muzo bana laf sokan olursa beni uyar çünkü laçka oldum sukulup sokulmadını anlamıyorum :)
18 May 2026
4strings
Önerilerinizi Bekliyorum.
konusundaki
Beto87 mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
İlk motoru asla sıfır almayın. Acemilik döneminde düşer, kalkar canınız sıkılır. Çin ve hint motorlarında sorunsuz 2.el fiyatları bile...
18 May 2026
4strings
,
Önerilerinizi Bekliyorum.
İlk motorunuz olacaksa ikinci el ucuz yollu x pulse alabilirsiniz. 90 100 civarı düşük km liler var. Parçası bol ucuz. Düşürünce...
18 May 2026
4strings
Royal Enfield, dünyanın en güçlü üçüncü otomobil markası olarak sıralandı
konusundaki
sallami mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
O değilde Hintli beğemniyoruz ama ilk 10'da 5 şirket hintli.
18 May 2026
Yeni mesajlar
A2 Ehliyeti ile geçiş motoru tercihim ne olmalı? R25 / R3 / CBR500R
(7 kişi konuda)
En son: ahrirep
11 dakika önce
Moto Sohbet
C
djı osmo 4 bilgisayara bağlama
(5 kişi konuda)
En son: Chimeiteki
28 dakika önce