4KORSAN kullanıcısının son içeriği

1. 4KORSAN

Bmw BMW S1000RR kullanıcıları bilgi paylaşımı

S1000rr ön firen sorunu olan varmı 2024 m paket benimki
  2. 4KORSAN

184 Km/h ile Palet E vurmak Mt-09 Kaza Anı Kameralarda

yaptıgım kazanın bir ders niteligini taşidigini düşünüyorum hizli giderseniz sonunuz böyle olabilir :P
  3. 4KORSAN

XT660 ın motorunu kullanan aprillayi bileniniz varmıdır?

Başlıkta yazdigim gibi yamaha xt660 ın motorunu kullanan aprilla motosiklet vardi onun modelini ögrenmem gerkeiyor aranızda illa bilen vardir diye düşünüyorum bu forumda yanlış mı düşünüyorum acaba?
  4. 4KORSAN

Ducati Monster 696 Vs Yamaha MT-07 Sizce 30,000 TL ye Hangisi?

Ducati Monster 696 ve Yamaha MT-07 ile bir kıyas yaptık detaylarına kadar girdik. Forumda bu tarz bir araştirma olmadigi için böyle bir konu açma geregi duydum faydalanmak isteyenler yada daha degişik yorumları olanlar tartişmak isten herkese yorum açık
  5. 4KORSAN

İstanbulda Ambulans Kullanmak

diğer videolara da bakabilirsiniz umarım zevk alırsınız izlerken ambulans şöförü bizden :)
  6. 4KORSAN

MT-07 Kaza Sonrasi Mahkeme Sonucu Nebi IRMAK

Arkadaşlar daha onceden Antalyadan MT-07 almıştım ve yolda tam 1 saat sonra kaza yapmıştım ve ekipmanlar sayesinde sıyrık almadan kurtuldum. kaza anı ve sonrasi 12 saatlik hafiza kaybı hariç ve bu gun mahkeme sonucu geldi ama ekipman parasi 6,000tl yi odemiyor sanırım. Sizinle paylaşmak istedim...
  7. 4KORSAN

MT-09 Kaza Videom Z1000 Üzerimden Geçti.

Arkadaşlar daha once böyle bir paylaşım yapmıstım ve rahmetli olan arkadaşım için üzgün emojisi koymadigim için beni topa tutmuştunuz.Hermeyse bu kaza rahmetli olan arkadaşımızın arkasinda meydana gelmiştir ben kazayi gorunce gaz kestim ve yavaş firen basacaktım ki onumdeki mavi motor en hizli...
  8. 4KORSAN

Sapanca Gazlaması Kocaeli Racing MT-09, XJ600 ve Z1000 Kaza

Arkadaşlar öncelikle kesinlikle motorsiklete full ekipmansız binmeyiniz benim gibi ve ekipmanın en iyisini kullanınız benim 2. büyük kazamdır ve olay orta şeritte giden XJ600 F mavi motorun aniden viraj çıkısında fren yapmasi ve sol şeride gecmesi(Rahmetlinin kazasini ilerde görmesi sonucu) ile...
  9. 4KORSAN

CBR 600 RR in krank 2 dişlisi hasar gördü ve 15 dakkikada tamir edildi şoktayım :D

Arkadaşlar zamanında bir arkadaşa emanet edilen ve binilmemesi söylenen bir motorsiklet cbr 600rr 2007 model 45 binde balatasinin bitik olmasina ragmen bindi ve en sonunda oradan kırılan parca krank a zarar verdi ve kendisinin sucu olmadigini söyleyip kacmıştır ve iş başa düşmüştür. bizde o...
  10. 4KORSAN

Antalyadan Kocaeliye gelirken kaza yaptım.. Kaza raporları ve yolun goruntusu konuda

Arkadaşlar Antalyadan bir MT-07 aldım ve maalesef kocaeli yolunda kaza yaptım (Afyon) kaza yaptıgım yerde kavsak yok ve sadece donemec var ve benim yoluma karsı yoldan giriş yok.. buyrun kaza raporu.. bana buradan %100 haklısın denilebilirmi ? bana yazilan tali kusurda kavsaklar icin gecerli...
  11. 4KORSAN

2015 model Kawasaki KLX 250 araba ve yüksek cc japon motorlarla takas..

Aklımda olan modeller kawasaki er6n, xj600n, 600 rr ve Duke 390 dır. Araba takaslarinada açığım detaylı bilgi için lütfen whatsappdan sorunuz.. 05414733950 Motorumun ilan numarasi : 2595712
  12. 4KORSAN

ABS li KTM 200 Duke Temiz Bakimli Sorunsuz.. 2013 model.. Kocaeli den

12 binde zinciri degiştirilmişdir. tüm bakımlari yapilmişdir. 2013 model yürüyeni ve ivmelenmesinde sıkıntı yoktur kazasi yan yatmasi vs yoktur. düşündüğüm fiyat 12,750 tl dir. Kocaeliden satiyorum.. Takas tekliflerine acıgım ama düşük modellerle degil.Resimler aşagidadir. Sahibindene koymadim...
  13. 4KORSAN

Bu Klipteki motor marka modelleri bilebilcek varmidir :))

www.youtube.com/watch?v=pv66CBlVZ58

Yeni mesajlar