Antalyadan Kocaeliye gelirken kaza yaptım.. Kaza raporları ve yolun goruntusu konuda

Arkadaşlar Antalyadan bir MT-07 aldım ve maalesef kocaeli yolunda kaza yaptım (Afyon) kaza yaptıgım yerde kavsak yok ve sadece donemec var ve benim yoluma karsı yoldan giriş yok.. buyrun kaza raporu.. bana buradan %100 haklısın denilebilirmi ? bana yazilan tali kusurda kavsaklar icin gecerli olan ve donemeclere yaklasan donecekler icin gecerli kural ihlali yapılmıs...

nLvnpN.jpg

vn09VA.jpg

L1JrN0.jpg

7MOzdL.jpg

gZNap0.jpg

926yAZ.jpg

qPgLpZ.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2 şerit değiştirdi ise tahminimce kusuru minibüs şöförü alıcaktır çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
1 haftayi baya gecdi halen tramerden belli olmadi kaza oranı ne zaman belli olcak acaba. ilk defa kaza yaptım ve beklemedeyim :S

Geçmiş olsun kötü olmuş
maşa dan başka yerde masraf var mı ?

Çok geçmiş olsun. Sizde ciddi bir şey olmaması en büyük teselliniz olsun. Bu tutanağa göre kusuru minibüse vereceklerdir. Asıl kusurlu o olduğu için.

Geçmiş olsun. İnsanın içi acıtır daha yeni aldığı motorun bu hale gelmesi. 47 metre sürüklenmiş motor. Kaza sırasında hızınız kaçtı? Siz sağlam gibi gözüküyorsunuz ekipmanlar işini iyi yapmış herhalde.

Geçmiş olsun. İnsanın içi acıtır daha yeni aldığı motorun bu hale gelmesi. 47 metre sürüklenmiş motor. Kaza sırasında hızınız kaçtı? Siz sağlam gibi gözüküyorsunuz ekipmanlar işini iyi yapmış herhalde.

130 km idi hocam.. Eğer arai rx7 kask olmasaydı. Daha doğrusu hafif olmasaydı boynum kirilabilirdi..

Sti

Gecmis olsun,sizde hata oldugunu pek dusunmuyorum. Ancak hizinizdan kaynakli olarak belki ufak bir kusur yazilabilir size.

Büyük geçmiş olsun , cana gelmemiş ya gerisi önemli değil umarım zararinizida en kısa surede karşılarlar.

Geçmiş olsun nur görmemiş hacıya dönmüşsünüz ne hayallerle gidiyordunuz memlekete

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar