4frisby kullanıcısının son içeriği

1. 4

Yurtdışından ekipman alışverişi yapmak mantıklı mıdır ?

Merhaba, öğrenci olarak avrupada bulunuyorum 2016'da yurda döneceğim ekipman almak istiyorum, avrupadan ekipman satın alsam fiyat olarak ülkemizdekine oranla kârda olur muyum ? Birkaç Alman sitesinde burada plastik kask fiyatlarına karbon kaskların satıldığını gördüm, pek bilindik marka...
  2. 4

8500 Lira Limitim Var Başlangıç Motoru Arıyorum

Biliyorum 10 tane açılıyor günde bundan onları da okuyorum videolar da izliyorum ama gel gör ki bi türlü aradığıma uygun bir model bulamıyorum. Scooter bakıyorum, teker çapı küçük olmaz güvenlimez diyorlar. Commuter bakıyorum, alet artçılı sürüşte biter hafif olanları rüzgarla baş edemez olmaz...
  3. 4

Tricity'e 10 bin lira vermeye değer mi ?

Merhaba, motora çok temkinli yaklaşıyorum açıkcası. Başlangıç motoru olarak uzun süredir araştırma yapıyorum, türlü türlü modelleri inceledim, tricity en çok ilgimi çeken model oldu. Önde 2. tekerinin olması kombine fren sistemi kütle merkezinin eşit dağılımı vs. fakat fiyatı ne biliyim hak...
  4. 4

İstanbulda motora hangi aylarda binilmez?

Sorum başlıkta, hangi aylarda hangi aralıkta binmek Motorcu için tehlike arz eder? Yağmur sel olduğunda kullananlar görüyorum ama ne kadar güvenlidir ?
  5. 4

Yeni Başlayan İçin ; Scooter mı Vitesli mi ?

Merhabalar foruma yeni üye oldum sayılır, aslında sadece bu ikisi arasındaki seçimden ziyade genel motorsiklet kullanımı üzerine birkaç sorum var. Bu sorulara göre nasıl bir motorsiklet almalıyım karar vermeye çalışıyorum. 30 km mesafede(2 saatte gidiyorum şu yolu illallah ettirdi bana...
  6. 4

Avrupada Motorsiklet Güvenlik Aksesuar Fiyatları

Merhabalar, yakın zamanda avrupaya eğitim için gideceğim döndüğümde de motor almaya karar verdim fakat öncesinde beni ilgilendiren motordan ziyade güvenlik ekipmanları canım tatlıdır biraz :).Sorum şöyle motorsiklet güvenlik aksesuarları için Avrupa Türkiye fiyatları arasında büyük uçurum var...