Sorum kış ayları için geçerli, okula gidip geleceğim istanbul bu sene oldukça yağışlı vve soğuktu, motor kaç ay boş yatar onu merak ediyorum. Bana lazım olduğu aralık eylül-haziran arası.
Sorum kış ayları için geçerli, okula gidip geleceğim istanbul bu sene oldukça yağışlı vve soğuktu, motor kaç ay boş yatar onu merak ediyorum. Bana lazım olduğu aralık eylül-haziran arası.
Daha ne diyelimsöyle şimdi yağmur çamur varken binmek tehlikeli mi aslında bütün soru bu zaten kar çok fazla durmuyor ama sarıl sarıl yağmur yağarken binenler nerdeyse yazın binenlerin 1/10 u yollarda bu kafamı karıştırıyor.
Scooterda yağmurda ayakların ıslanmaz ama, ıslak yolda kaydı kayacak gidersin. 17" 18" büyük jantların ıslak yolda veya kardaki avantajı gayet açık. Arabalar ne kadar iyi yol tutuyorsa senin de lastiklerin o kadar iyi yol tutuyo büyük jantlı motorun varsa.Peki scooter almak yağmurdan ıslak zeminden etkilenme durumunu azaltır mı ? scooterım var hiç ıslanmıyorum vs gibi yorumlar okumuştum, birde motorun etrafına böyle branda gibi bacak ve çevresini saran siyah örtüler alıyorlar onlardan görüyorum(cbf kullananlara bunları yanında bedava mı veriyorlar bilmiyorum hepsinde var) bunların çevre koşullarının etkisini azaltır mı?
Scooterda yağmurda ayakların ıslanmaz ama, ıslak yolda kaydı kayacak gidersin. 17" 18" büyük jantların ıslak yolda veya kardaki avantajı gayet açık. Arabalar ne kadar iyi yol tutuyorsa senin de lastiklerin o kadar iyi yol tutuyo büyük jantlı motorun varsa.
Maxi scooter'lar genelde 15, 16 jant oluyo küçüklerden daha iyi yol tutar kesinlikle. Tricity maxi değil ama büyük jantlı.ben tricity almayı düşünüyorum bunun faydası olur mu sizce 3 tekerlek ?