Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla bende bilmiyorum herşey olabilir.
Yakındaki yetkili servisi aradım çok ilgisiz ve rendevulu çalışıyorlar 1 ay sonrasına falan gün veriyorlar. Yakında bir tamirciye göstericem basit birşey ise yaptıracağım, çok büyük bir problemi varsa artık aldığım yere araça yükleyip götürücem inşallah...
Motorum Leoncino 250 ve daha 150 km'de. İki kere arka teker kitledi, motoru sürmeye korkar oldum.
Arka freni kullanmamama rağmen, motoru 20-25 dakika kullandığımda arka disk alev gibi oluyor, motor gitmiyor. Durduğumda motoru bir daha hareket ettiremiyorum. 10-15 dakika sonra kendi kendine...
Aynı sorun bende de var. Motorum Leoncino 250 ve daha 150 km'de. İki kere arka teker kitledi, motoru sürmeye korkar oldum.
Arka freni dahi kullanmamama rağmen, motoru 20-25 dakika kullandığımda arka disk alev gibi oluyor, motor gitmiyor. Durduğumda motoru bir daha hareket ettiremiyorum. 10-15...