3Hilal kullanıcısının son içeriği

1. 3Hilal

15-20 bin bandında 2. El fiyat/performans motosiklet önerisi

Herkese iyi günler. 5 senelik aradan sonra tekrar motosiklet arayışına girmiş bulunuyorum. Domino's pizza da çalışırken 2 tane Honda Fizy pert ettikten sonra motora tövbe edip kendi motorum olan tvs apache 150'yi satmıştım. Şimdi 250cc motosiklet almak istiyorum. Aklımda ki modeller: KTM Duke...
  2. 3Hilal

Dainese marka montun orijinal yada replika olduğunu nasıl anlarım

Arkadaşlar codice controllo ile başlayan bir kod var. Bu kodu doğrulayabileceğimiz bir internet sitesi var mı? Dainesenin internet sitesine girdim. Fakat doğrulamak için bir sekme bulamadım. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Malum sitede 2. El uygun fiyata kaliteli mont arıyorum. Fakat ne...
  3. 3Hilal

KTM Duke 200 yardım

Hayırlı günler arkadaşlar. Yakın zamanda Duke 200 alacağım 2. Motosikletim olacak nasipse.. Ortalama bir Duke 200 almak için yaklaşık 3 bin TL eksiğim var. Bu eksiğimi tamamlarken siz kullanıcılardan bilgi ve tecrübe edinmek isterim.. İlk motorum 2016 yılında aldığım 2013 model tvs apache idi...
  4. 3Hilal

Dağ bisikleti aldım.. Yarış bisikleti ve bel fıtığı Hk. Sorularım var.

İyi günler arkadaşlar.. geçen yaz sahibi olduğum tvs Apache motosikletimi maddi sebeplerden dolayı satmak zorunda kaldım.. Kredi kartı borçlarımı ödeyemiyordum.. Kredi kartı borçlarım 1500 lirayı bulmuştu bu borcun içinde zorunlu trafik sigortası motosiklet kaskı motosiklet montu vardı...
  5. 3Hilal

Dominos pizzada moto kuryeliğe başlıyorum tavsiyelerinizi alırım

Arkadaşlar Selamun Aleyküm 2 gün önce dominos pizzaya başvuruda bulunmuştum.. Bugün aradılar gerekli evrakları tamamlayıp yarın getir dediler.. (adli sicil kaydı - sağlık raporu -ikametgah belgesi gibi evraklar..) İnşallah yarın işe başlayacak gibiyim.. Daha önce hiç moto kuryelik yapmadım...
  6. 3Hilal

Hayalimi Satın Aldım :) İlk motosikletim (Resimli)

Selamlar Yaşım 22 Elazığ Fırat Üniversitesinde okuyorum.. Lise yıllarımdan beri motosiklet almak için para biriktiriyorum.. Ve bugün ilk motorumu almış bulunmaktayım.. 2013 model Tvs apache rtr150.. Motosiklet biraz kirli yıkayamadım :mrgreen: İşte Resimler.. Varsa alırım bi hayırlı olsununuzu...
  7. 3Hilal

Elazığ İlanda ki motosikleti alıyorum yardım ybr125

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yamaha-ybr-125-esd-225930555/detay Selamlar motosikletin hiç bir sıkıntısı gözükmüyo masrafsız 18000 de bugün satışını alacağım inş. Satışını almadan önce motoru elazığda götürebileceğim sağlam usta var mı? Şu check up dedikleri şeyden...
  8. 3Hilal

Honda Cbf150 de indirim var hemen almalıyım :)

Hondanın eylül ayı gösteriş indirimi başladı.. :P CBF 150 100 liralık fazlasıyla tatmin edici bir indirim ile artık 5850 lira gel vatandaş geeel :) bitti mi hayıır Forza Standart 17.500 lira yerine 16.100 lira, Forza ABS ise 18.900 yerine 17.400 lira.. CB500F 22.000 lira yerine 20.250...
  9. 3Hilal

Arıyorum ktm duke125

Arkadaşlar biliyorum bu motorun piyasası daha yüksek.. Yinede mesajımın bulunmasını istedim.. Bütçem 6000 tl bu fiyata duke 125 arıyorum..
  10. 3Hilal

Spidi Body armourlu full korumalı motosiklet montu üretmiş

http://www.hondamototal.com/spidi-soft-cell-armor-full-korumali-tekstil-ceket http://www.motosikletaksesuarlari.com/Spidi-Soft-Cell-Armor-Full-Korumali-Tekstil-Motosiklet-Ceketi_17262.html?gclid=CjwKEAiA9KymBRD6g6iOvv2joU0SJAB0vRQyoWNdoiQb7Pq3uGkfKBsF0pXY9FWnJDaSTivFrHlrXRoCeYjw_wcB Arkadaşlar...
  11. 3Hilal

Ekipman Tanıtalım..

Herkese iyi akşamlar.. Sizde farkındasınız haftada en az 3-4 konu açılıyor Ekipman tavsiyesi başlığı altında.. ben diyorum ki herkes kullandığı ekipmanların artılarını , eksilerini , konforunu , sağlamlığını anlattığı konular açsın.. Forum olarak çok büyük bir kitleyiz.. Bu konuyu okuyan her 10...
  12. 3Hilal

Motosiklet alabilmek için Kyk Öğrenim kredisini almalı mıyım ?

Arkadaşlar içimde bastıramadığım her geçen gün daha da alevlenen bir motosiklet sevgisi var.. Artık sevgisi demiyim de benim ki iyice hastalık oldu.. Öğrenci olduğum için bir türlü doğru dürüst para biriktiremedim.. Biriktirdiğim para 1380 lira.. Bu paranın 560 lirasına a2 ehliyete yazıldım ve...

Yeni mesajlar