35Türk kullanıcısının son içeriği

1. 35Türk

Arka Fren Boşalması

Merhaba arkadaşlar. BMW F650GS Dakar kullanıcısıyım. Motorum da şöyle bir sorun var. Arka fren pedalı düşük hızda özellikle hızımı azaltıp ışıklara yaklaşırken birden boşalıyor. Boşalıyordan kastım fren pedalına defalarca basmama rağmen %0.01 bile fren yapmıyor sanki arka fren hiç var olmamış...
  2. 35Türk

Motosiklet kışlık lastik yok

110/90-16 ARKA LASTİK 2.75-18 ÖN LASTİK Google'dan çeşitli lastik sitelerine baktım fakat uygun bir lastik bulamadım.Sizce arama için başka muadil bir ölçü varmıdır yağmurda arka teker kaymasın yeter.
  3. 35Türk

KAZA : ÇARPIP KAÇAN ARAÇ 35 FK 237

5 ŞUBAT SAAT 00:52 DE İZMİR STADYUM MEVKİİ FATİH CADDESİNDE 35 FK 237 PLAKA NO'LU SOLUK BEYAZ RENKLİ BİR TOFAŞ KIRMIZI IŞIKTA GEÇİP ONA ÇARPMAMA SEBEBİYET VERMİŞTİR. ARACIN SAĞ ARKA ÇAMURLUK ÜSTÜ VE BAGAJININ SAĞ KISMI GÖÇÜK-BOYASIZ-YAMALI OLUP BU TARİFE UYAN BİR ARAÇ GÖRÜRSENİZ İVEDİ ŞEKİLDE...
  4. 35Türk

İZMİR Büyükşehir Belediyesine sevgilerle.

Bir defa kamil tunca bulvarında gece karanlığında bunlardan birine 30 km hızla girip düşmüştüm.Özellikle yolların sağ tarafına yapıyorlar ve herhangi bir uyarı levhası yada önleyici olmadan günlerce açık kalabiliyor.Trafoların yanmadığı karanlık yollarda sürpriz bir şekilde karşınıza çıkabiliyor...
  5. 35Türk

Reflektif Motosiklet Yeleği

Piyasada ucuza reflektif motosiklet yeleği yok. Neredeyse tüm sitelere baktım, scoyco veya held gibi markaların yelekleri 120-130 liradan başlıyor. Şu inşaatçı ve otoparkçıların giydiği yeleklerde çok basit kalitesiz ve amele gibi gösteriyor giyince. Önemli olan işlevi evet ama genede güzel bir...

Yeni mesajlar