Reflektif Motosiklet Yeleği

Piyasada ucuza reflektif motosiklet yeleği yok. Neredeyse tüm sitelere baktım, scoyco veya held gibi markaların yelekleri 120-130 liradan başlıyor. Şu inşaatçı ve otoparkçıların giydiği yeleklerde çok basit kalitesiz ve amele gibi gösteriyor giyince. Önemli olan işlevi evet ama genede güzel bir görüntü olmalı giyincede. MT'nin kendi sattığı yeleklerden alacaktım ama arkada ve önde "Motosiklet.net" yazısı işi bozuyor. Yok mu bildiğiniz güzel bir reflektif yelek arkadaşlar ?

İş malzemeleri satan dükkanları bir gez derim. Kaliteye göre fiyat yelpazesi karşına çıkacaktır.

Sado39 unndedigi gibi is malzemeleri satan dükkânlarda farklı renklerde bol çeşit var. Yada en olmadı bulamazsanız hicbiyerde. Turing federasyonun 10bin kurye eğitimine katil orda yelek ve kask veriyorlar tesadüfen katıldık yelek baya hosmus is görüyor fazlasıyla :)

Motosiklet yeleği ne işe yarıyor ? Karanlıkta parlaması dışında ? Oldukça çirkin bir görüntü çünkü

Karanlıkta parlamasıyla normalde seni zaten zar zor süren arabaların gecleri daha çok görmesini sağlıyor sence yeterli değil mi? Bu sayede belki bir çok insanın hayatı kurtulmuştur. Zaten bunu giymenin sebebi hoş görünmek değil. Geceleri 60m gerideki arabaya kendini daha iyi göstermektir.

Son düzenleme:
Motosikleti
BWS 100
Yillar once bir arkadas konu acmisti. Ceketine reflektor yapistirmis ti. Oyle emanet te durmuyordu cok ta guzeldi.
Hani yapisabilen reflektordu. Utu ile yapistirmisti. O konuyu bulabilirsen onu bir dene.
Bir reflektore 150 tl para verme. En kotu al bi is guvenligi yelegi. Terzide daralttir biraz kalibi otursun ustune en azindan.

arkadaşım merhaba,
iş güvenliği firmasında çalışıyorum,
üretimini yaptığımız emniyet kemerlerine özel istek üzerine reflektör dikebiliyoruz,
bunlardan alıp ceketine dikebilirsin istersen
bulamazsan ö.m at elimizde varsa gönderirim 2 metre kadar

Merhaba;
gerçi konu yelek ama anlayışla karşılarsınız umarım.
Yelek yerine monta yapıştırılıp (cırt cırtlı falan da olabilir) gereğinde çıkartılabilen dört parmak eninde fosforlu şerit vb. ürünler var mıdır bildiğiniz? Yelek düşünüyordum ama görüntüsü içime sinmedi maalesef.
Fosforlu şeritin fiyatı da daha uygun olacaktır:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------

arkadaşım merhaba,
iş güvenliği firmasında çalışıyorum,
üretimini yaptığımız emniyet kemerlerine özel istek üzerine reflektör dikebiliyoruz,
bunlardan alıp ceketine dikebilirsin istersen
bulamazsan ö.m at elimizde varsa gönderirim 2 metre kadar
Galiba bana reflöktör gerekliymiş..şimdi anladım!

Merhaba,

Reflektiflere sahip, 10 tl ye işçi giyim mağazasından alınan yelekte işe yarıyor, bilginize..

Kazasız belasız

https://www.hepsiburada.com/ikaz-yelegi-sari-cepli-muhendislik-tip-fermuarli-xl-p-HBV000004RKRK

Olmadı 112 acil yeleği alıp 112 yazısını felan sökün. 40 tl den filan başlıyor sanırım

Bir arkadasımın eline bıryerden gecmıs ıkı tane sirketlerin misafirlere gıyılmesı zorunlu oldugu yeleklerden.Bir gün deposunu duzenlıyorduk baktım atıyor hemen aldım.Arkasında onunde firma ismi yazsın umurumda değil.Biri turuncu biri fosforlu yesıl ve yansıtıcıları da mevcut.Hos gorunmesı benım canıman kazaya karısmamdan daha onemli değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar