33akdeniz kullanıcısının son içeriği

1. 3

Sıfır motosiklet depoda boya kalkması

Merhaba arkadaşlar geçenlerde sıfır kuba x-boss aldık. Deponun gözle görünmeyen yerinde boya kalkması var biraz kabarmış şimdilik nokta kadar fakat ilerleyen zamanda artacak gibi duruyor aldığımız yeri aradım servise yönlendirdi servis resmini çekti size dönüş yapacağım dedi ama depo değişimi...
  2. 3

Cbr 250r gaz kesince yavaşlarken tık tık ses geliyor

İyi günler arkadaşlar ben Cbr 125 ten Cbr 250 ye geçiş yaptım 17bin km de motor biraz garajda yatmış 2016 model uzun yoldan getirdim getirirken farketmedim şehir içi kullanımda farkına vardım. 2. Ve 3. Viteste devir yüksekken gaz kesince yavaşlarken tık tık tık tık diye ses geliyor sesin nerden...
  3. 3

Cf 150 nk kullanıcıları bakabilir mi ?

Resimde işaretle gösterdiğim boşta duran iki hortum var bu tüm cf lerde böylemi acaba bilen biri cevap verebilir mi? Dün motorun altını biraz kaldırıma sürttüm ondan dolayı mı böyle oldu yoksa normalde böyle bişey var mı çok merak ettim. https://i.hizliresim.com/WXbmZ2.jpg
  4. 3

Cbr 250r arıyorum Mersin ve çevre iller

Fiyatı şişirilmemiş km aşırı yüksek olmayan hasarsız Honda Cbr 250r arıyorum arkadaşlar. Varsa satan anlaşırsak bu hafta içi gelip alabilirim.
  5. 3

Zealsun 250r dan başlangıç motoru olur mu?

Arkadaşlar 2016 model 15bin km de zealsun250r 5,500 liraya tanıdık vasıtasıyla buldum sizce başlangıç olarak alınır mı aranızda kullanan varmı yakıt durumunu merak ediyorum ve başlangıç olarak nekadar mantıklı olur fiyatı uygun gibi.
  6. 3

Arkadaşlar ilk defa vitesli motor alacağım bulduğum motor şu

Arkadaşlar vitesli motora başlangıç olarak bütçeme uygun bir motor arıyordum ve cbr125r buldum fakat fikrinize ihtiyacım var ben hiç anlamıyorum sizin yorumlarınıza göre hareket edeceğim aldığımda zarar etmek istemiyorum çünkü ilerleyen zamanda satıp 250cc almak istiyorum. Motor şöyle Piston...
  7. 3

Motorumda güç düşüşü

Arkadaşlar rmg motogusto rapid 50 sahibiyim motorum önceleri 80 i rahat görüyordu şimdi 70 i zor görür oldu sebebi nedir ne yapmam gerek bilgi veririrseniz çok sevinirim saygılar.
  8. 3

rmg moto gusto rapid 50

Arkadaşlar rmg moto gusto rapid 50 sahibiyim scooter 770 km de ilk yağ değişimini ne zaman yapmalıyım ve bu scooter a sahip olan birisi varsa 1 depo ile kaç km yaptığını yazabilir mi?

Yeni mesajlar