Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugun servise gittim, motor sicakken 1 ve 2 arasi boşa zor geçiyor. Ustada bakti balata tam ayirmadigini fark etti. 800 kusur lira fiyat cikti. Usta bu sekilde kullan zarari olmaz sadece bosa atmakta zorlanirsin desede, birsure sonra balatayi siyiracak. Binmeye devam ediyorum. Biraz yorum almak...
Yabancı Film (orjinal dublajsız) indirmek için torrent sitesi bakıyorum . kickass kullanıyordum ama devamlı virus çıkıyor. Sağlam site lazım arkadaşlar. Ne tavsiye ederisniz?
Ne termal çorap ne goretex bot, boşuna para bayılmışım. Isı kaynağı olmadı sürece o ayak üşür arkadaşlar. Ayaklar üşüdümü istediğin kadar kalın giyin illaki ısı kaybedersin. Aldığım ürün bu. thewarmingstore.com dan aldım, kablo ile ayaktabanına inen tabanlıklar. En güzel tarafı sadece parmak...
Az önce yamaha 2016 fiyatlarını açıklamış ister istemez yine hüzünle doldum. 2015 basinda kawa versys alirim diye düşünürken simdi cbf150 mi öpüp basima koyasim geliyor. Biara NC700 e yoneldim ekonomik olsun diye bu sefer trafik sigortalari patlama yaptı. Simdi ne hevesim kaldi ne umudum. Kredi...
Serpil KIRKESER / İSTANBUL (DHA) - BEBEK'te kullandığı ciple motosikletle giden Filiz İnal ile eşi Doğan Durmuş İnal'a çarparak yaraladığı gerekçesiyle yargılanan eski İstanbul İsviçre Konsolosu Florian Köppel'in eşi Andrea Walz Köppel 3 yıl 8 ay hapis cezasına çarpırıldı. İstanbul Adalet...
10 yılı aşkın uyeyim siteye. Bmw yeni modeli cikmis 350cc, baslik acayimda herkez duysun diye uğraştım. Başlık iki defa silindi hic bir haber verilmeden. Sitenin kontrolu kimde amacı ne anlamadım ama yapilan saygisizliktir en azindan mesaj ile haber verilebilir. Başlığı BMW markasının altına...
Sevgili dostlar,
Bir yakınımın Ankara' da acil AB- kana ihtiyacı var. İletişim bilgilerini veriyorum . Şimdiden teşekkürler
AKAY HASTAHANESİ
Zeynep Sönmezalp 0555 225 02 18
Arkadaslar, ihtiyaci olana SIDI 44 numara dört mevsim botlarimi vermek isterim. Kullanimdan dolayi eski yuzluler fakat kesinlikle su gecirmiyorlar. Boyadim temizledim ve öyle gondericem. Bir hayır duaniz yeter. Ilk cevap yazan arkadasa gonderirim. Lutfen ozelden mesaj yazmayiniz okuyamiyorum...
videonun haberi burada
http://webtv.hurriyet.com.tr/haber/iste-trafik-magandasi_104964?hid=28005675
İşte bu birşeyin çocukları yüzünden canını kaybediyor onlarca insanımız, ailelerin canı yanıyor.
Admin müsade etde bu başlık altında rahat rahat sözvelim
Arkadaşlar, son iki bakımdır dikkatimi çekti, bakımdan sonra çıkan yağı kokladığımda aşırı yoğun benzin kokusu geliyor burnuma. Yağa benzin karışması mümkünmüdür? Motor cbf150 2012
Degerli motorcu dostlar. malumuzunu Engin Öksüz ve Abdullah Türk kardeslerimiz dogu turu esnasinda urfa halfeti civarinda ikiside cinayete kurban gitmistir. engin kardesimizin cenazesi Sabiha gokcen havalimanina gelecektir. Arkadaslar 22:30 itibari ile kavacik bp de bulusup Engin öksüz...
Arkadaşlar , scala ride Q2 Pro intercomun mikrofonu bazen ses var bazen yok, cızırtı yapıyor. Başka interkom ile de denedim aynı. İstanbulda mikrofon tamiri yaptırabileceğim yer varmı? veya scala riderın servisi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı...
Bir ara piyasada sık sık rastladigim parmagatakilan silecekten ariyorum fakat bulamadim. Parmaga takiyorsunuz ve kaskin vizorunu silecek edasiyla siliyor. Su kaydirici sprey veya digerleri ise yaramiyor. Su an nerede satiliyor bilen varsa sevinirim