299km/h yapalım mı kullanıcısının son içeriği

1. 2

Saatiniz var mı

Casio klasik saat
  2. 2

Şehir içinde 1 ayda yaptığınız total km

Hayır ilk motor hevesiyle yaptım kurye değilim 😄 bu skoru bir daha geçebileceğimi sanmıyorum şehir içinde
  3. 2

Ben motordan inmeme rağmen beni geçmişsiniz 😄
  4. 2

İlk motorumla 1 ayda istanbul içinde 3000 kmyi devirdim sanırım bu baya bi fazla 😄 bir kez bakıma girdi 4-5 kez zincir yağlandı 2 kezde yıkandı o kadar Ayrıca tecrübeli kişilerden ekstra yapmam gereken bakımlar varsa önerilere açığız.
  5. 2

motorda acemiyim ne yapmaliyim

Hangi motoru kullanıyorsun bilmiyorum ama hafif bir motora geçebilirsin
  6. 2

motosiklet lastik basıncı kaç olmalı

Valla zararı var mı bilmiyorum ama bazen öne 30 arkaya 32 bazen motorun hareketleri hoşuma gitmiyor öne 32 arkaya 36 basıyorum.
  7. 2

Sağ sürücü ayaklığı kırıldı en ucuz nasıl çözülür?

Yan sanayisini aldım çifti 800 tl zaten sadece ayağımı koyduğum için orjinal olmasına önem vermedim sol teki lazım olan varsa satıyorum 1755394268 Ayrıca orjinalin Vidası ile yayı sağlam olduğu için yan sanayinin vidası ve yayını kullanmadım en azından kafa daha rahat zaten orjinalide çin malı...
  8. 2

Sağ sürücü ayaklığı kırıldı en ucuz nasıl çözülür?

Nk 250 motorumun sağ sürücü ayaklığı kırıldı resim ekliyorum takma yeri kırılmış sanırım bunu nasıl onarabiliriz yetkili servis bakar mı kaynakçı sanayide neye gitmeliyim yoksa illa sıfır mı almak lazım 1755283342 1755285463 Up up
  9. 2

Kaza yaptıkları motosikletliye yardım etmeyen Sözde insanlar !

Valla Allah böyle insanlardan uzak tutsun bizi ya. Kaç kişi bakıyor, bir şey yapmıyor. 10 kere “kaldırın” diyor, avel avel bakıyorlar. Umarım polis falan çağırmıştır. Scooter ne kadar hatalı da desek, hepimiz yapıyoruzdur böyle kuralsızlıkları: ters yöne kısa süreli girmek, yaya yolundan U...
  10. 2

Kask önerisi

Hjc c70n veya scorpion exo 491 vade farksız taksitle alabilirsin.
  11. 2

Ninja 300 alınırmı

11 yıllık motor yani 11 yaşındaki çocuğu getir neler neler yaşamıştır bu motorların da çok farkı olacağını sanmıyorum paran çoksa al son kurşunlarsa gerek yok
  12. 2

Ülkemizde Kıdemli Motorcular Neden Hep Adventure Makinaya Biniyor ?

Şöyle bi düşündüm kim olabilir bu fenomenler diye aklıma zaferakçay kolaçan geldi sadece. adventure sürenlerin ortak yönleri evli çoluk çocuğa karışmış olmaları belli bir yaşa gelmiş belki diğer tarzdaki motorlardan keyfini almış artık rahatlık konforu düşünenler, rahmetli barkın abimiz severdi...
  13. 2

250CC Bandında ne alacağını bilememek.

Kankam şimdi ben kendimden örnek vereceğim fikir olsun ilk başta full bütçem 185 bindi başta yüksek km mt 25 r25 baktım bunun konusunu da açmıştım ve bir çok kişinin önerisiyle bu istekten anında uzaklaştım sonra honda cb250r bakındım biraz ama fiyatlarda anlaşamadım ardından bir alt kademe ktm...
  14. 2

ilk motor

scooter alıcaksan hepsi otomatik zaten bütcen yetiyorsa honda dio biraz tatliş matliş olsun fiyatı daha uygun olsun dersen arora cappucino olabilir naked alıcaksan hafif motor almaya bak kilonun max 2-2,5 ki ilk kullanımda ağır gelecektir endişe etme ilk gün risk alırsan ertesi gün ilçende...

Yeni mesajlar