Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk motorumla 1 ayda istanbul içinde 3000 kmyi devirdim sanırım bu baya bi fazla 😄 bir kez bakıma girdi 4-5 kez zincir yağlandı 2 kezde yıkandı o kadar
Ayrıca tecrübeli kişilerden ekstra yapmam gereken bakımlar varsa önerilere açığız.
Yan sanayisini aldım çifti 800 tl zaten sadece ayağımı koyduğum için orjinal olmasına önem vermedim sol teki lazım olan varsa satıyorum
1755394268
Ayrıca orjinalin Vidası ile yayı sağlam olduğu için yan sanayinin vidası ve yayını kullanmadım en azından kafa daha rahat zaten orjinalide çin malı...
Nk 250 motorumun sağ sürücü ayaklığı kırıldı resim ekliyorum takma yeri kırılmış sanırım bunu nasıl onarabiliriz yetkili servis bakar mı kaynakçı sanayide neye gitmeliyim yoksa illa sıfır mı almak lazım
1755283342
1755285463
Up up
Valla Allah böyle insanlardan uzak tutsun bizi ya. Kaç kişi bakıyor, bir şey yapmıyor. 10 kere “kaldırın” diyor, avel avel bakıyorlar. Umarım polis falan çağırmıştır. Scooter ne kadar hatalı da desek, hepimiz yapıyoruzdur böyle kuralsızlıkları: ters yöne kısa süreli girmek, yaya yolundan U...
11 yıllık motor yani 11 yaşındaki çocuğu getir neler neler yaşamıştır bu motorların da çok farkı olacağını sanmıyorum paran çoksa al son kurşunlarsa gerek yok
Şöyle bi düşündüm kim olabilir bu fenomenler diye aklıma zaferakçay kolaçan geldi sadece. adventure sürenlerin ortak yönleri evli çoluk çocuğa karışmış olmaları belli bir yaşa gelmiş belki diğer tarzdaki motorlardan keyfini almış artık rahatlık konforu düşünenler, rahmetli barkın abimiz severdi...
Kankam şimdi ben kendimden örnek vereceğim fikir olsun ilk başta full bütçem 185 bindi başta yüksek km mt 25 r25 baktım bunun konusunu da açmıştım ve bir çok kişinin önerisiyle bu istekten anında uzaklaştım sonra honda cb250r bakındım biraz ama fiyatlarda anlaşamadım ardından bir alt kademe ktm...
scooter alıcaksan hepsi otomatik zaten bütcen yetiyorsa honda dio biraz tatliş matliş olsun fiyatı daha uygun olsun dersen arora cappucino olabilir naked alıcaksan hafif motor almaya bak kilonun max 2-2,5 ki ilk kullanımda ağır gelecektir endişe etme ilk gün risk alırsan ertesi gün ilçende...