19.arda.28 kullanıcısının son içeriği

1. 1

Motordan gelen ses ?

Herkese öncelikle merhaba. Motosikletimden çok fazla sibop sesi geldiği için sibop ayarı yaptım, ancak sibop sesi kesildikten sonra, motorun şanzıman kısmında şıkırtı tarzı bir ses fark ettim ne olduğuna anlam veremedim, belki normal bile olabilir bir fikrinizi alayım dedim. Motor mondial sfc...
  2. 1

50lik karbüratöre 110luk karbüratör memesi takıldı 110luk performans alır mıyım?

Hiç gerek yok o zaman orijinal filtresinden devam. Teşekkür ederim. 1739033978 Teşekkür ederim yorumların için hocam :)
  3. 1

50lik karbüratöre 110luk karbüratör memesi takıldı 110luk performans alır mıyım?

Motorda 16-34 dişli takılı hızlanması beni tatmin ediyor, karbüratörü boğulmasını engellemek amacıyla yükselttim, dediğiniz gibi açık hava filtresi takmayı düşünüyorum ama cezası var sanırım ....
  4. 1

Motor 110luk yapıldı boğulma yaptığı için değiştirdim. Cevabın için teşekkür ederim:)
  5. 1

Öncelikle herkese merhaba 3-4 gün önce motoruma 110 cc karbüratör taktırdım ancak takılırken usta güzel takmadığı için motor hava alıyormuş, çok sapıtmıştı. Tekrar gittiğimde bana eski karbüratörümde rolanti beyni olduğunu, bundan kaynaklandığını söyledi ve eski karbüratöre 110luk memeleri...