14k kullanıcısının son içeriği

1. 1

İzmir akrobasi(stunt vs) calisabilicegim yer ?

Merhaba abilerim İzmirde sokaklarda apacilik yapmak istemedigimden Piste gidicem giden abilerim illaki vardır Pistten kastim on kaldırma fren çalışması gibi motoru hem altimda bisiklet gibi sürmek hemde limitlerini ve fren kabiliyetimi en üst noktaya çıkarmak için çalışma yapmak istiyorum...
  2. 1

Kaza ve yardım

Merhaba abilerim 20 dk önce bu otobüs tarafından düştüm cruiser kullanıyorum ayaklık kırıldı sadece koruma demirleri sağolsun kazadan sonra hiç bir şey yok bende (kontak dustu -mars ve elektrik yok - ) benim sorum şimdi motoru el ile itmeden elektrik gelmiyor hiç bir şekilde. Frene basıyorum...
  3. 1

Elektrik yok

Merhaba abilerim dün 15-20dk yagmur yağdıktan motoru calıstırdım sorun yok ama yolda korna çalışmıyordu eve geldim garaja koymak için stop düşmesinden stop ettim ve kontak anahtarını cıkardım kapıyı açıp kontak calıstırıcak iken elektrik yok motorda alarm var aküden elektrik alıyor söktüm onu...
  4. 1

DEVİR İŞLEMLERİ YARDIM (Bu gün devir alıcam)(İlk Kez)

Merhaba abilerim benim yaşım 18. (burak)Ve ilk kez kendi üstüme motosiklet alıcam bu gün 250cc bi Chopper Noter işlemleri nedir ne yapmam gerek ruhsatı nasıl cıkarabilirim ve belirli bi süre (1-2gün) sigorta yaptırmadan trafiğe cıkarabilir mi acaba (eve götürmek amacı ile) Önerebiliceginiz...
  5. 1

HANGİ MOTOR DAHA İYİ OLUR 250CC

İlk oncelikle merhabalar abilerim ablalarim Ben burak yasim 18 boy 185 kg 85 Boyum uzun oldugu icin kalipli motorlara baktim ama her seyin cok farkli modeli tarzi ozelligi var secmek bi hayli zor Benim aradigim ozellik cok degil aslinda -Altimda oyuncak gibi durmasın -Sıkıştıgımda gaz...

Yeni mesajlar