Kaza ve yardım

14k

Merhaba abilerim 20 dk önce bu otobüs tarafından düştüm cruiser kullanıyorum ayaklık kırıldı sadece koruma demirleri sağolsun kazadan sonra hiç bir şey yok bende (kontak dustu -mars ve elektrik yok - ) benim sorum şimdi motoru el ile itmeden elektrik gelmiyor hiç bir şekilde. Frene basıyorum sinyal çakar modu oluyor elektrik harcadıkca elektrik aksamı çalışıyor yani kaynak attırmak istiyorum (ayakliga sag fren ) ön fren ve kompresör belli bi yere kadar idare ediyor (ayaklık sabit motora değişim olmuyor :/ ) otobüs kaçtı abi sorma onun umrumu ben kapatiyim sol şeridi giren otobüse girsin (motoru yatırdım direk on freni kilitleyip 2.3m takozlar üzerinde hasar almadan kaydım )

Sanki yazıyı yazarken başkasına da olayı anlatıyor ama olayı bir yandan arkadaşına anlatır gibi buraya da anlatıyor.Galiba facede yazıyordu burası aktif kaldı..Otobüs kaçtı abi sorma.. :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hele otur bi soluklan şöyle.

Ben biraz anladım. Arkadaş bir otobüsle kaza yapmış ve otobüs durmayıp kaçmış. Kendisinde bir sakatlık yok. Motorun kontağı kırıldığı için sadece vurdurarak çalıştırabiliyor.

konuyu açan arkadaş dahada yazmamış :) demekki bir anlamayan ben değilmişim.Adeta translate çevirisi gibi yazısı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar