ZZR1400KawaSaKi adlı üyenin sitedeki hareketleri sizi rahatsız ediyor mu?

ZZR1400KawaSaKi adlı üyenin sitedeki hareketleri sizi rahatsız ediyor mu?

• Kullanılan toplam oy
    134
Motosikleti
Mondial Virago 50i
BBRR' Alıntı:
Akira sorun değil deişelim bu ilk değilki son günlerde günde ortalama 3-4 nick deişiyorum bu arada bu arkadaşı korumuyorum sadece gereğinden fazla yüklenilmiş ve yüklenenlerinde en az bu arkadaş kadar vukuatı var

Adaşım, yöneticim benim yok lütfen genellemeyelim yoksa var mı? :silent: :p

Bende istiyorum madem kawozokinin ismi değişti benimkini de pospıyıklı yapın. :)

Ulen nevzat rezil ettin bizi yönetime, serildi kirliler ortaya, elemanı şu kırmızı noktanın gazabıyla başbaşa bıraksan olmuyordu sanki. Tamam açmıyorum bundan sonra ağzımı. Sustum.

Ilginc, bir iki hafta isim yogun oldugu icin ugramadim millet bir birine giriyor nerdeyse. ;)

ZZR1400 Arkadasi tanimiyorum, daha onceden sitede gormedim ve yazdiklarini okumadim. Sadece su benim ilgimi cekiyor, ZZR1400'um var diyor ama ZZR1400 daha dagitima girmedi. Uretimde buyuk sorunlar oldugu icin Kawasaki dagtim tarihini surekli erteliyor. Su an Avrupa'da ve Turkiye'de sadece resesvasyon yapabilirsin. Mart ayinda Amerika'da ZX-14 ismi altinda satisa girdi.

Cok ilginc.

saykoshey demıs ki; yazmıs yukarda okuyun:
işte ondan ya kardes ılgınc olan cok sey oldu da sen yoktun bayaadır dıkakt ettım.
saygılar

Tek bir kişinin üstüne yeni bir başlık açarak gitmek ne kadar doğru bilmiyorum.Siteyi sadece boş zaman aktivitesi olark görüp,sadece toplam mesaj sayısını arttırmayı amaçlayan insanların,kendileriyle aynı amacı taşıyan arada sadece uslup farkı olan bir insana karşı bu kadar acımasız eleştiriler yapması da komik doğrusu.Bu eleştiriyi yapıp,sitede otokontrol mekanizmasından bahsedip,sansürlenmiş küfür dahi olsa yasak olduğunu bilmesine rağmen,kaç tane bu tarz mesajı moderatorlere bildirdiği merak konusudur.
Eğerki birisinden hoşlanmıyorsan vereceğiniz en güzel tepki,tepkisiz kalmaktır.
Sevgili Nevzat,kusura bakma ama kişisel görüşüm açtığın anket son derece gereksiz olmuş.Sitede malesef bu tarz insanlar var.Bu tarz anketler ise bence bir çözüm yolu olamaz.Tek çözüm gerekli moderasyon ve otokontrol mekanizmasıdır.Moderasyon moderatorler aracılığıyla,otokontrol ise uyeler aracılığıyla yapılır.Bizim sitemizde eksik olan otokontrol mekanizmasıdır.Otokontrol mekanizmasının uygulanma yöntemi ise malesef herhangi biri hakkında yeni bir başlık açmak olmamalıdır.

Bu gün kendisine rastlamadım merak ettim iyimi acaba malum insanın binbir türlü hali var özledikmi ne.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
+ kimin oy kullandığını göstermek bana saçma geldi

trenox' Alıntı:
saykoshey demıs ki; yazmıs yukarda okuyun:
işte ondan ya kardes ılgınc olan cok sey oldu da sen yoktun bayaadır dıkakt ettım.
saygılar

trenox, simdi herseyi okumaya vaktim ve canim yok. Kisaca bir anlatsan? Nedir bu olay birden bire? Yok sundan hoslanmiyorum, yok bundan hoslanmiyorum. Benimde hoslanmadigim kisiler var ama davranislarini hos goruyorum. Cok sıkıcı harketeler varsa modlara soylersin onlar uygun gordugune igna eder. Modlar birsey soylemiyorsa yapacak birsey yok. Burasi bir demokrati degil, site sahibi ve modlar ne diyorsa o olur.

bakın şikayetçi olsanızda görmeyince bi yokluk hissediyorsunuz:mrgreen: hakaret olmadıkça her birey sitenin ayrı bir rengi

CUM

ben bu kişiye karşı değilim
karşı olana karşıyım , adamın bazen ilginç çıkışları var evet ama gülüyom bazen yazdıklarına ve bu adamın üstüne gidilmesini anlamıyorum hoşunuza gitmiyosa kaale almayın motoru var yada yok var gibi gösteriyo olabilir motordan anlamıyoda olabilir ama bütün cevaplarını okuyamadım tabiykide ama kişilere hakaret eddiğini sanmıyorum üstüne gidenlerle arasında geçen dialoglarıda bilemem bu kişilerin kişisel sorunlarıdır . eski konuları nediye açıyosun diyolar ondan çok cevap yazıyolar hoşuna gitmiyosa cvp yazma . Küfürlü konuşmaları ve siteye zarar verici yada kişileri küçük düşürücü lafları yoksa ( ben rastlamadım bilemiyorum ) siteden atılması yanlış olur bence . Bu adamdan 10 kat daha fazla alakasız konu başlığı açıp zırvalayan kişilerde var burada ........

Bu anketi kim açtıysa çok yanlış yöneticiler dahi açmış olsa açılmamalıydı yanlışı varsa özelden uyarın olmuyosa silin

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
şeker adamın laneti geldi bi anda aklıma:p
aman abi ismini fazla telaffuz edipte başımıza iş açmayın.bakarsınız çıkar gelir duman eder ortalığı:pr:

BBRR' Alıntı:
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=6290 bu başlık #1 09-12-2005, 11:05 AM
bu tarihte açılmış bi bayan üye cevap vermiş hortlatmadan rahatsız olanlardan biri hemen elde çiçek bayana atıfta bulunmuş bumudur olay .:bounce:

inanın üşenmmem girer ararım hepinizin tüm kirli çamaşırları çıkar bu arkadaş deişim için ricada bulundu deiştik
isteyen varsa nickini deişelim

praetorian

siteden atılıp özür dileyip dönenleri sıralasam burdan karsa yol olur ... İstersen seni yönetime alalım ..çok meraklı gördüm seni

mesajı yeni gördüm

barış abi o arkadaş erkekde olsa aynı şeyi yapardım. ayrıca onun yaptığı şeyle ZZR nin yaptığı şey aynı değil. hiç olmazsa bikere yaptı ve faydalı bir konuydu. üstelik aralık 2005 konusu. çokta eski değil. zzr 2003-2004 konularını hortlatıyordu. ZZR 2-3 kere hortlattı bişey demedik. 4-5 tekrar hortlatmaya başladı bu sefer bende tepki gösterdim. oda hortlatmadığını işlediğini söyledi. ve cevap yazdığı konularda çok eski ve verdiği cevaplarda çok saçma. yolda lastik patlarsa ne olur diye sormuş biri yıllar önce buda kötü olur demiş. ve bunun gibi onlarca saçma sapan mesaj...

daha ne diyeyimki bilmiyorum. 88 kişi bu şahıstan rahatsız. zaten kendiside gitti. uzun zamandır siteye uğramıyor. ne olduğu belli oldu

mete_han' Alıntı:
most wanted...bayanlara karşı pek bir hassasmışsın beyav...:queen:

......................................................................................................

MOST_WANTED'IN TOPİK HORTLATAN BİR BAYANA VERDİĞİ CVP (ALINTI)...

siz bu adiler yüzünden tutkunuzu yitirmeyin

ayrıca sizi tebrik ederim

......................................................................................................

amanda aman bu tutku ağızda eriyomu...:queen: benide bi tebrik etsen hayatım...:queen: :rendeer: :wiinkk:

tebrik ederim mete_han abi :rendeer:

kalbimi çok güzel kırdın :pale:

mostwanted_57' Alıntı:
tebrik ederim mete_han abi :rendeer:

kalbimi çok güzel kırdın :pale:

kanka valla niyetim makara...yani bayanlara karşı biraz fazla naziğiz ya...o maksatla...hadi öpeyim geçsin taammıı...:rendeer: :wiinkk: :rendeer: :wiinkk: :rendeer: :wiinkk: :rendeer:

sitenin demirbaşlarının hemen hemen yarısı yüklendi çocuğa msn ye bile girmiyorsa ya bütün MT yi blockladı yada netten soğudu çocuk:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar