ZZR1400KawaSaKi adlı üyenin sitedeki hareketleri sizi rahatsız ediyor mu?

ZZR1400KawaSaKi adlı üyenin sitedeki hareketleri sizi rahatsız ediyor mu?

• Kullanılan toplam oy
    134
Bence bu işte bir iş var, modlardan biri kafa buluyor bizimle :p

Abi çık ağacın arkasından, anladık bak, sensin :mrgreen:

Süper Moderatör (BBRR)
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=6290 bu başlık #1 09-12-2005, 11:05 AM
bu tarihte açılmış bi bayan üye cevap vermiş hortlatmadan rahatsız olanlardan biri hemen elde çiçek bayana atıfta bulunmuş bumudur olay .:bounce:

inanın üşenmmem girer ararım hepinizin tüm kirli çamaşırları çıkar bu arkadaş deişim için ricada bulundu deiştik
isteyen varsa nickini deişelim

praetorian

siteden atılıp özür dileyip dönenleri sıralasam burdan karsa yol olur ... İstersen seni yönetime alalım ..çok meraklı gördüm seni

Son düzenleme:
meraklılık degıl bu sadece alınan karara saygı duymak bence..bu karar uymayıp yenıden uye olan bırı saygıdan soz etmemelı..bı haftasını doldurur ole yazmaya devam eder..

benim kirli çıkınlarım ortada.
bir keresinde 5x ve vlad'la işin suyunu çıkartmıştık. geyik istilasına uğramıştı topikler. öyle ki bir yere yazdığımız geyiğe başka topikte cevap veriyorduk (o zaman sitede 200 kişi online olmuyordu, biz yazmasak saatlerce mesaj eklenmiyordu). uyarıldık, geyik cafe'ye sürüldük. ve uyarıya hala uymaya çalışıyoruz. başka bir seferinde de topluca uyarı aldık. o mesajları hala saklarım. ne güzel günlerdi.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
herkesin eski topic güncellemeyle ilgili vukaatı vardır tabi.ama böyle sistematik olarak güncelleyen,attığı toplam mesajların hemen hemen tamamı güncellemeye yönelik biri varmı.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Peki o zaman bende nickimi değiştirmek istiyorum. Mümkün müdür?

Süper Moderatör (BBRR)
Akira sorun değil deişelim bu ilk değilki son günlerde günde ortalama 3-4 nick deişiyorum bu arada bu arkadaşı korumuyorum sadece gereğinden fazla yüklenilmiş ve yüklenenlerinde en az bu arkadaş kadar vukuatı var

arkadaşlar bende rahatsızım yaw:farao: ne bu abi geçen Moto Sohbet'te bir konu açtım saçma ssaçma cevaplar yamış üstüne üstelik birde yetkili kişilerin işine karşıoooo....

Süper Moderatör (BBRR)
şikayetlerinizi bize bildirin... bakın avatar ve bilgilerin olduğu yerde altta kırmızı bir buton var ...rahatsız olduğunuz mesaj hangisi ise o mesajdaki butona basın direk bize mail gelir bakarız 1-2-3 sonunda üyeyi uyarırız baktık uyarılara rağmen bu devam ediyo gereken ceza neyse gereğini yaparız ...

Akira o isim kullanılmakta başka bir seçenek varsa söle

Son düzenleme:
most wanted...bayanlara karşı pek bir hassasmışsın beyav...:queen:

......................................................................................................

MOST_WANTED'IN TOPİK HORTLATAN BİR BAYANA VERDİĞİ CVP (ALINTI)...

siz bu adiler yüzünden tutkunuzu yitirmeyin

ayrıca sizi tebrik ederim

......................................................................................................

amanda aman bu tutku ağızda eriyomu...:queen: benide bi tebrik etsen hayatım...:queen: :rendeer: :wiinkk:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ertuğrul_Öz ?

olur mu?

Not: bu kadar mesajım olmuş millet "basarız kırmızı düğmeye" diyordu ben ne olduğunu anlamıyordum. Teşekkürler.

ustaoglu4840' Alıntı:
tamam dostum konuyu madem önemli gördün
neden yani neden 150 km hızla giderken teker patlarsa ne olur topiciğine ''çok kötü olur dedin bunu açıkla yaw yeter artık cevap yaz olsun bitsin kurtulalım
güven61 motosikletim sticklendi demiş ilk başta fotoları yanlış atmış sonra düzeltmiş ve açılyorken konuyu bilmeden laf sokuşturma yok ben gayet güzel açtım ney bu yani
250 mesajının % 95 ' eski ve gereksiz cevaplarınla dolu

tek teker arife saldırıda ise adam düzelmiş gitmiş bitmiş konu diyon ki geçmiş olsun
ondan sonra tekrar mesaj arifim öyle şey yapmaz
adama saldırı topiciğinde sanki adam bir şey yapmış gibi arifim öyle şey yapmaz ne bu ya yeter artık

::plus1::

sevgili BBRR zzr nin saygısız veya terbiyesizliği yok yalnız 250 mesajının 150den fazlası geyik ve eski konular
konu açıyorum cevap yazacam bir bakıyorum 2004 konusu zzr hortlatmış
tamam hortlatmış anladık bir kaç kez olur (bende sadece 1 kere hortlatmıştım ve o konuda hemen kilitlenmişti.) ama devamlı olmaz onuda anladık birde düzgün cevap verse tamam diyecez yok 150 km/h giderken teker patllarsa ne olur ZZR (çok kötü olur) lafa bak ve sinirlenme

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok sağol BBRR yanlız biraz yüzsüzlük olacak belki ama "Ö" harfide büyük olsa :)

benimde adıma IM eklense ne komik olur dimi...METE HAN'IM...:p

yok yok benim adım Jamıe Lee Curtıs olarak değişsin...:p

akira ben seni akira olarak sevdim...şimdi Ertuğrul Öz'ü benimsemek biraz zor olacak...sen şimdi başlıkta açarsın örgütte kod adım değişti diye..:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar