ZZR1400KawaSaKi adlı üyenin sitedeki hareketleri sizi rahatsız ediyor mu?

ZZR1400KawaSaKi adlı üyenin sitedeki hareketleri sizi rahatsız ediyor mu?

• Kullanılan toplam oy
    134

ZZR

Benle İlgili Olarak Artık Konuşulmasını istemiyorum. yaz siz uzatmayın bende yazmıyayım yada bu topici kitletin sizin bileceğiniz iş...Bu forumda Büyük motorcu olduklarıa inandığım Ozaktasi. BlackHawk Ali Sungur BBRR okan Vs. Bu arkadaşlar benden yana oy kullanmılşsa varın siz düşün bide aleyhime kullanlara bakın hiç birini tanımıyorum ve konuşmuşluğum yok belkide online oldu bu topice denk geldi ve bir msj da ben atayım dedi.. çünkü arkadaşlara aşırı kışkırtma yapıldı bana karşı

sevgiler saygılar

ZZR1400KawaSaKi' Alıntı:
Benle İlgili Olarak Artık Konuşulmasını istemiyorum. yaz siz uzatmayın bende yazmıyayım yada bu topici kitletin sizin bileceğiniz iş...Bu forumda Büyük motorcu olduklarıa inandığım Ozaktasi. BlackHawk Ali Sungur BBRR okan Vs. Bu arkadaşlar benden yana oy kullanmılşsa varın siz düşün bide aleyhime kullanlara bakın hiç birini tanımıyorum ve konuşmuşluğum yok belkide online oldu bu topice denk geldi ve bir msj da ben atayım dedi.. çünkü arkadaşlara aşırı kışkırtma yapıldı bana karşı

sevgiler saygılar
abi tamamda her konuya yırtık dondan cıkar gibi atlanmazki.insan anladıgı seyler hakkında bilgi ve düşüncelerini yazar ve digerleride ondan faydalanır.ama sen hep boş hep boş...:farao:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
kawasaki_zzr1400
seninle ilgili hiçbir alıp veremediğim yok, rahatsızlık duymuyorum ama (kendim asla yapmayacak olsamda) aynı konuda neden aynı mesajları tekrarlayıp durduğunu merak ediyorum.
ben ne lehine ne aleyhine oy kullanmamış birisi olarak sana birdaha soruyorum.
şu soruyu cevapla artık, bak kaç kişi aynı soruyu sormuş hala cevabını vermemişsin.

ZZR

sefir67' Alıntı:
abi tamamda her konuya yırtık dondan cıkar gibi atlanmazki.insan anladıgı seyler hakkında bilgi ve düşüncelerini yazar ve digerleride ondan faydalanır.ama sen hep boş hep boş...:farao:
Lütfen argo kelimeler kullanmayalım motorcuya yakışmıyor

saygılar.....

neyse ya uzatmanın pek manası yok. bundan sora varsa 2000 mesajlarını hortlatırsın sende...

ZZR

kimi' Alıntı:
neyse ya uzatmanın pek manası yok. bundan sora varsa 2000 mesajlarını hortlatırsın sende...
Kardeşim BAKIN İŞTE ŞAHİT OLMADAN İNANIYORSUNUZ sadece bir kaç önemli gördüğüm konuyu işledim o kadar ..HoRTLATMA FALAN YOK BUNLAR BİR KAÇ KİŞİNİN ABARTMASI

boy

Şu anda 71 kişi rahatsız ediyor şeklinde oy kullanmış. Bu birkaç kişinin abartması olsa bu kadar adam bu şekilde oy vermez. Artık bence bu konuyu tartışmak anlamsız. Anketin amacı budur zaten. Bence bu konu başlığı kilitlensin, üyeler rahatsızlıklarını modlara atacakları ÖM ile belirtsin. Ona göre gereken yapılacaktır. Burada hala bunları tartışmak anlamsız çünkü. Adam laftan anlamıyor, millet gaza geldi diyor. Kimseyi rahatsız etmedim diyor ama anket tam tersini söylüyor. Anlayana davul zurna saz hesabı... Biri birşeyi anlamıyorsa, anlamıyordur. Boş yere insanların zamanını almayı keselim artık.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
ZZR1400KawaSaKi' Alıntı:
Kardeşim BAKIN İŞTE ŞAHİT OLMADAN İNANIYORSUNUZ sadece bir kaç önemli gördüğüm konuyu işledim o kadar ..HoRTLATMA FALAN YOK BUNLAR BİR KAÇ KİŞİNİN ABARTMASI

birkaç önemli gördüğün konuyu işlemek!!!
nasıl yani?
sen şimdi ard arda aynı mesaja hoşgeldin vs. yazmayı, lastik patlarsa ne olur topiğine "çok kötü olur" demeyi konu işlemekten mi sayıyorsun.
eğer konu işlemek buysa bence biz hatalıyız.senin aksine düşünen kimsenin bu sitede işi yok demektir.
saçmalamayı kes artık...

ZZR

Eyong Okuyor bakalım silecek Mi bencede silinmeli. uzatmamak gerek .

haksız yere eleştiriliyorum ..haksız olsam bir özür verir konuyu kapatırım . ama haklıyım ben.
saygılar

ZZR1400KawaSaKi' Alıntı:
BAKIN İŞTE ŞAHİT OLMADAN İNANIYORSUNUZ

nası ya tam mesaj yazcam bide bakıyorum 2004 konusu bakıyorum son mesaja sen varsın ve buna defalarca şahit oldum. amacım kimsenin kötülüğü diil ama böylede dewam etmemeli...

saygılarımla

ledo' Alıntı:
Cenk, hani başka bi sitede 3maymun bir arkadaş var ya, şu düşük çeneli...

İşte o bu. Geliyor buraya zevzek zevzek yazıp, (normal hali aslında... ) aklı sıra burayı karıştıracak....

Zavallı....

Not: Tabii bu düşük IQ lu zavallı yaratık için bu şekilde başlık açmak ne kadar doğru o da başka mesele....

:cat: Bende rahatsızım

ZZR1400KawaSaKi' Alıntı:
Lütfen argo kelimeler kullanmayalım motorcuya yakışmıyor

saygılar.....

İşte benim sinir olduğum şey bu.... Birden efendi kesiliverdi... Bence ortalığı karıştırmaktan başka birşey yapmıyor. ::evil:: ::eviiil:: ::eviiil:: ::ranntign

Son düzenleme:
Motosikleti
Mondial Virago 50i
Eeeee napsın efendilik taraftar topluyor. Bu arkadaşa sempati duyanlar söyle bir eski mesajlarına bakın bakalım, biraz araştırın. Adamın altı günde geldiği mesaj sayısına bak hani içleri dolu, faydalı mesajlar olsa ne güzel aktif deriz ama hepsi boş, geyik türü şeyler bir konuyu okuyorsun aha 2004 ten kawozoki hortlatmış. Ne imiş işliyormuş ulen 2 senelik mevzuyu hortlatıp 'katılıyorum' yazmak işlemek mi oluyor. Sana işleyeceğim şimdi ben. İbibik erkek gibi özrünü dile sonra güzelce takılmaya devam et işte neden inkar ediyorsun. İyice sinirimi bozdun özellikle şu son mesajların yanar döner trafik lambası gibisin.

Not: BBRR nin aslında bir yöneticinin oy kullanmasını garip karşıladım. Madem oy kullandın açıkla bakalım bu arkadaşın tutulur yanı var mı? Siz sessiz kaldıkça birde elemanın rahatlığı karşısında coştuk yav. Forumun huzurunu siz tesis edeceksiniz. Bizim öyle bir etkimiz, yetkimiz yok.

abi tek derdi her forumda adının gözükmesiymiş gibi geldi bana ya.fakat bu konuda uyarırsak düzelebilir.belki kendisi de abarttığının farkında değildir. hemen ihraç etmeye kalkmak yanlış olur diye düşünüyorum

boy

@tyler_durden
abi tek derdi her forumda adının gözükmesiymiş gibi geldi bana ya.fakat bu konuda uyarırsak düzelebilir.belki kendisi de abarttığının farkında değildir. hemen ihraç etmeye kalkmak yanlış olur diye düşünüyorum
Abicim milyon kez uyarıldı. Hala ben haklıyım, özür dilemem diyor. Moderatörlerin anketlerde oy vermesi, hele bu konuda onun yanında olması da garibime gitti doğrusu. Bu sayede de "bakın moderatörler bile benim arkamda" deyip insanı daha da darltıyor. Yani bu kadar adamın rahatsız olmasının anlamı yok demek ki :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu bir alıntıdır:::::Not: BBRR nin aslında bir yöneticinin oy kullanmasını garip karşıladım. Madem oy kullandın açıkla bakalım bu arkadaşın tutulur yanı var mı? Siz sessiz kaldıkça birde elemanın rahatlığı karşısında coştuk yav. Forumun huzurunu siz tesis edeceksiniz. Bizim öyle bir etkimiz, yetkimiz yok.................................

Bıyıklı arkadaş BBRR de bu sitede duygu ve düşüncelerini yazan..Görüşlerini ,,bilgisini,,birikiminmi paylaşan bir üyedir..Yönetici olabilir fakat oy kullanma hakkı vardır ,istediği yöndede oy kullanır..Bakın samimiyetimle söylüyorum bu ZZR 1400 ün bu kadar ağır eleştrilere muhatap olacak kadar yanlışlıklar yaptığı kesinlikle yok..Herkeste göz var izaan var ..Topiklerin tarihine bakılır yazan yazar yazmayan yazmaz...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar bu ne :mrgreen:
benim içinde topik açılır yakında kaç sayfa olcak acaba kıskandım çocuğu:p

Ya ne gaza gelen bi milletiz. Yazın sikayetlerinizi uc bes kisi birden modlara ve admin e inceleyip atsınlar. Ne yani sendikaya mı basvuracak? :p
Ben kim kimdir tanımıyorum ama bu kisinin diger sitelerden ya da bu siteden baska bir nickle sırf geyik olsun diye uye oldugu yazılarından cok belli. Ben su su bulusmalara geldim bu insanım desin ben kendisine zzr1400 alıcam en karasından!

ya insan gibi özür dilese. bir daha yapmayacağım. daha dikkatli olacağım dese herkez affedecek. ama anlamıyorki. 75 kişi senden rahatsız. bu az bir sayı değil. ama sen hala kendini birşey yapmamış zannediyorsun. madem bişey yapmadın bu 75 kişi niye senden rahatsız söyle bakalım.

ZZR1400KawaSaKi' Alıntı:
Metehan abicim yaptığım bir saygısızlık yok ağza alınmayacak msj yolladılar gene uslubumuz bozmadım.. siz sadece 3 4 kişinin kışkırtması ile yola çıktınız ne diyim

kim yolladı. ne zaman yolladı. ne dedi. hangi linkte :silent:

kanıtla inanayım :bounce:

hala cevap yok. senin kadar yalancı birini görmedim. kimse sana küfür etmedi. ettiyse nerde hadi söyle bakalım

hem siteden daha önce atılmışsın. bir daha üye olman yasak. ama hala buradasın :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar