zzr 250 ile ilgili yardımınıza ihtiyacım var.

valla kolay satabileceğini zannetmiyorum.sonuçta model olarak eski bir makina.ama insanlar bir çinliye 3-4bin ytl vereceğine bence bunu alırlar.

işte kardeş benide korkutan bu. Bizim insanımız model yeni olsun der gider çinli alır.. bundan değilmi yıllardır mercedeste dahil olmak üzere ikinci elde değer kaybederken tofaş kuş serisi torslar falan değer kazandı...

GKN

şimdi, bir çok motor toplayan birisi olarak sana söliyeceğim
eğer cbr ını verip alıcaksan alma..
eskiye nur yağsa bit pazarı.. sözünü bilirsin
he 2. moto olarak alıcam diyosan tamamen zevk e gireer, madem ustalığğında var parça bulamasanda biraz fantaziyle uydurursun bişeyler..
2. motor olduğu zaman arızalandasa üzülmessin, yurt dıiından siparişle getirtirsin, ve yaya kalmassın..
ama tek motorun bu olcakasa ve her bi sıkıntıda parça bululayım diyosan ,parça bulma işini unut, z motonun işkence çektirmeden parça getirmediği yıllarda tr ye giren bi model zzr 250,
e piyasada da fazla olmadığı için çıkma parçasıda bulunmaz..
ne demek istediğimi anlamışsındır heralde..

işte kardeş benide korkutan bu. Bizim insanımız model yeni olsun der gider çinli alır.. bundan değilmi yıllardır mercedeste dahil olmak üzere ikinci elde değer kaybederken tofaş kuş serisi torslar falan değer kazandı...

çok haklısın dostum.ama dediğim gibi makina temizse illaki bi alıcısı cıkar.sonuçta fiyat çok makul.yinede bu piyasayı bilen biri yardımcı olursa daha doğru olur.

şimdi, bir çok motor toplayan birisi olarak sana söliyeceğim
eğer cbr ını verip alıcaksan alma..
eskiye nur yağsa bit pazarı.. sözünü bilirsin
he 2. moto olarak alıcam diyosan tamamen zevk e gireer, madem ustalığğında var parça bulamasanda biraz fantaziyle uydurursun bişeyler..
2. motor olduğu zaman arızalandasa üzülmessin, yurt dıiından siparişle getirtirsin, ve yaya kalmassın..
ama tek motorun bu olcakasa ve her bi sıkıntıda parça bululayım diyosan ,parça bulma işini unut, z motonun işkence çektirmeden parça getirmediği yıllarda tr ye giren bi model zzr 250,
e piyasada da fazla olmadığı için çıkma parçasıda bulunmaz..
ne demek istediğimi anlamışsındır heralde..

kardeş sağolasın derdimde buydu. cbr ye nikah kıydım ilk göz ağrım ne zaman hurdaya çıkar o zaman bırakırım onu ama bunuda ikinci bi makina olarak alalım dedim. ama parça bizi kasar baba biz bi cbr nin hava filtresi 120 ytl diye hopladıkta açık filtre taktık bununki anasının nikahına mal olur. yinede yarın bi motora bakmaya gidicem akşam size yazarım..

Marv

kardeş nette çok uygunda piyasayı bilmediğimizden afalladık :)

Aha burda da motorla ilgili (senin alacağın eski kasa ile ilgili ) veriler, (testler vs..) var umarım beeğnirsin :cat:

Bence motosikleti bir gör. her türlü bilgi edin sahibinden. Rektefiye edilmişmi parça değişmiş mi hangi parçaları değişmiş. Çeşitli bilgiler edin. kaç km de olduğuna bak. Görmende fayda var. Ama parça probleminide düşün. Belki başka 250cc motorların uyumlu olan pistonu falan vardır.

dediğin motoru buldum heralde. Ama motosikletin kendi resmi olsaymış daha net bilgi vere bilirdim. Bu arada kullananlarında bilgilerini göz ardı etme.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ama dostum bak cbr 125 den zzr250 ye gecmenın anlamı olmaz bence sen alıcaksan barı zzr600 alkı bıseye yarasın yada sana er5 veya gs500 de onerebılırım

ama dostum bak cbr 125 den zzr250 ye gecmenın anlamı olmaz bence sen alıcaksan barı zzr600 alkı bıseye yarasın yada sana er5 veya gs500 de onerebılırım

almak hiç alırımda şehir içinde ss tecrübem yok otobanda 300 üstü görüdğğüm oldu ama şehir içinde beni öldürür şimd o makinalar.

yok be abı nıye oldursun olurmu öle sey cok buyuk bır degısıklık olmıcak bırde alcıagın makıne 90 lı modellerde tm bende begenıyorum hatta bır ara alıcaktım yarı yoldan dondum anlasamadık fln ama sen bence daha buyuk cc li al derım e tm 600 luk alma sende gıt naked al :) bagcılarda var bı tane 1 mılyaramı ne verıyor ama 2 ye yakın masrafı varmıs :p senın dedıgın zzr ankaradamı

bence alma bendede var zzr 250 istersen gör bak 125 cc den ona geçmene değmez arkadaşların dediği gibi 600 cc al bence 600 de alma 1000 al çünkü bindiğin an hiçbirşey yetmez sonuna kadar gidersin

dostum sende bıraz ucmusun ama 1000 lık fln adamı öldürücen :mrgreen:

yanii... benden bu kadar çabukmu bıktınızda 1000 lik al diyosunuz :)

şka bi yana arkadaşlar dediğim sebeplerden alıyım dedim ama dediğiniz şekildeyse değmez.. yardımlarınız için sağolun.....

ne demek bı daha beklerız:p hadı bende kaçar bye :cherry:

başkentin_asi_pilotu;865742' Alıntı:
babacım cbr 125 zaten var ona biniyorum. bu motoru ikinci motor olarak yaza kadar binip yazın satmak için düşündüm..

İyi ya işte, masraf etmene gerek yok ozaman... :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar