coq izlediğimiz videolardaki 330'lar hep yalan mı şimdi? Eee bende cc büyütecektim bu yaz bütün hayallerimi yıktın
İzlediğim onca video yalanmış
İzlediğim onca video yalanmış
saatte 320 km
saniyede 88,8 metre eder
bu gidiş iyi değil,böyle yapan birisi motorcu hiç değil,bizim aramızdada yeri yok.
yönetim lütfen böyle konuları engelleyelim.
coq izlediğimiz videolardaki 330'lar hep yalan mı şimdi? Eee bende cc büyütecektim bu yaz bütün hayallerimi yıktın
İzlediğim onca video yalanmış![]()
Evet diger arkadaslarin yorumlarini da alalim.
Ulem bu topic iyi geldi bunyeye.
Devam hadi.
Nerde buyuk pistçiler.
Nerde buyuk Turk pilotlari.
Pistte sikamazsak, forumda sIkalIm biraz.:mrgreen:
Aferim, bravvooo, tebrik ederim... yakında sizin de taziyelerinizi kabul etmeye başlarız.
konuşmasın kardeşim..!200ün üstüne çıkmamış o zewki yaşamış kişi
bu topige yorum yazmasın..başın göye mi erdi bilmemne bu nası cewap ya..
90 90 gitmenin zewki ayrı 300 300 gitmenin zewki ayrı..
haa tehlikelimi? ewet tehlikeli ama hızı yapan kişi çocuk değildir..
320 nin ne anlama geldigini bilir..neymiş bizden değilmiş..siz kimsiniz..?
bizden değil diyen arkadaş nereyi kast etti anlamadım..?
yapamıyorsan kıskanmıcan arkadaş...çekemeyen anten taksın...!!!
Hayal urunu seylerle birbirinizi kiriyorsunuz.
Saçma sapan meseleler uretip, birbirinizden uzaklasiyorsunuz.
Yapmayin boyle.
Arkadasimiz bir ruya gormus, bizimle paylasmak istemis.
Hemen kizmaya baslamissiniz.
ZZR1100 bir yaris motoru degildir.
Sportif ozelliklere sahip bir tur motorudur.
Tipki Hayabusa gibi.
320 km/h hizi gormesi için baya bir ekmek yemesi lazim.
Bir arkadasimiz da baska bir ruya gormus.
Binlik motosikletlerin hepsi rahatça 320 km/h hiza çikarlar demis.
Hangi binliklermis onlar.
Merak ettim.
Sakin olalim.
Hayallerimizi yikmayalim.:cherry:
saatte 320 km
saniyede 88,8 metre eder
bu gidiş iyi değil.
saatte 320 km
saniyede 88,8 metre eder
bu gidiş iyi değil.
600 lukler 320 yı goremeyebılır..
ama 1000lıklerın gormesıne laf ederseniz gülerim sadece
tabi sürücüde çok önemli faktör...sürücü göremiyorsa motorun göremediği anlamına gelmez
Eski ss kullancısıyım...
ilk mesajdan sonra cvp yazanların motorlarına bakıyorum ve hiç de yadırgamıyorum yazıklarını... SS sürmeyen SS 1000cc sürmeyen sadece laf kalabalığı yapar ve yapmışsınızda zaten... Yok forumdan atalım, yok tekerini keselim olmadı konyada bir darağacı kurup sallanadıralım _? Ne dersiniz ?
Hayatınız boyunca ss sürmemeniz, SS e binebilcek bir kabiliyetiniz olmaması sizin sorununuz ss sürüp hız yapanların değil... Paranızda olmayabilir buda yine sizin sorununuz evet bnm altımda da 4 ay önce 600cc vardı şimdi ybr var..Motorla motorcu olunmaz...Büüyk motoru olan adamada bn pistlerin efendisiydim edasıyla laf koymaya çalışılmaz. Varsa güvenen kendine kiralayılm körfez pistini 125-250-600cc kategorisinde kapışalım !!!!
Yada SS olmayıpda bu arakdaşımaz alaf atanlar gidelim konyaya konya otobanında kapışalım hereks zzr1100 ü sürsün yapamazsanız 320 motorunuzuz bırakıp gidersiniz _?
1000cc makinelerin hemen hemen hepsi 320 + yapar... Malum bi şahıs 320 yapan 1000lik yok demiş şaka felan heralde _??? Biris honda blackbird in hızını ona pm den yollarsa iyi olur
karbon egzoz takılı k5 160kg 180bg son hız 330 +++ srad 1000 K1 modele dikkatiniz çekerim 2001 son hız 320 bu hemde stock yani modifiyesiz fabrika çıkış modeli... Rüya değil gerçektir isteyenler inceliyebilir 0-300km 15 sndir gsxr 1000de...
Basan arakdaşa helal olsun..Son hız görmek kolay değil.Ben ne motorcular görüdm arkama bindiğinde Çayyolu çıkışındaki S de motoru yatırınca viraj çıkışında sırtımı yumruklayan??? Bu işler hiç kolay değil Makinenin üzerine kapanıp altta pistonları hissede hiissede vitesleri bitire bitire 300+ görmek dile kolay ...
yapana helal solun... Ama dikkatli olsun..Caddelr pist değil...
300den sonra durdurmak zaten ayrı bi sanat diyorum ben bilenler bilir...
Allahtan pist yarışlarına motor hazırlayan ustalarla birlikteyiz
pist motorlarında son sürat önemli değildir ... Önemli olan hızlanmadır. Çünkü hemen hiçbir pistte dibine akdar dayayaıp gidemezsin...
ayrıca stoner çingpsinde 330km gördü motorda 800cc bilmem anlatabildim mi _?
Git allah aşkına bi ss sür parası neyse bn vericem![]()