zzr 1100 le 320 gördüm desem !!

artık havalar ısındı arkadaslar 5 mart 2008 tarıhınde yanı gectıgımız gunlerde konya ankara yoluna motorumu test surusune cıkardım ve ınanılmaz bır performas sergıledı benı sasırttı motorum 320 gordum sanırım katkı ıse yarıyor arkadaslar sızde deneyın performans katkısı bıraz pahalı ama :) deyıyo

320 km/h ile giderken kadrana pek bakma

YOLA BAK !!!

1000 cc her makine o sürati görür rahat ol sana özel bişe değil

Aferim, bravvooo, tebrik ederim... yakında sizin de taziyelerinizi kabul etmeye başlarız.

Marifet gibi birde ne diye konu açıyorsunuzki?
Aramızda çocuk denilecek yaşta bir sürü insan var
Onlara kötü örnek oluyorsunuz
Motosiklet=Hız değildir.
Lütfen biraz daha dikkatli olalım.

Motosiklet=Hız değildir.

evet aynen böyle..marifet değil burda anlatılcak bir şey hiç değil....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Aferim, bravvooo, tebrik ederim... yakında sizin de taziyelerinizi kabul etmeye başlarız.
Onu da kabul etmeyiz Merak etme..:bounce::bounce::bounce:

artık havalar ısındı arkadaslar 5 mart 2008 tarıhınde yanı gectıgımız gunlerde konya ankara yoluna motorumu test surusune cıkardım ve ınanılmaz bır performas sergıledı benı sasırttı motorum 320 gordum sanırım katkı ıse yarıyor arkadaslar sızde deneyın performans katkısı bıraz pahalı ama :) deyıyo
Sana kocaman bir alkış.... Başarılaının devamını diliyorum.... nice 400 lere... :pr::pr::pr:

marıfet demıyorumkı bılıyorum delılık ama denedık ıste ne:) goruyor dıye

Motosikleti
Forza250-cygnusL
marıfet demıyorumkı bılıyorum delılık ama denedık ıste ne:) goruyor dıye
Görünce başın göğe erdi mi?..... :silent::bounce:

Böyle gidersen zaten eminim sadece başın değil her tarafın erecek göğe... :cat::cat:

Bu sayfalarda artık kaza haberleri görmek istemyoruz diyoruz ama ..... Ama....:pr::pr::pr:

Yapmayın arkadaşlar... Bir anda olur zaten ne olursa... Deneme sürüşünde olmayacak diye kaide yok....:cat: Kimseyi kaybetmek istemiyoruz.... :cat:

katkı maddesi mi.. geçmiş olsun yakında motorun rektefe ister.. yag yakmaya başlar kitler..
katkı maddeleri 444 ve benzeri dabılup mu:) bor diyede var heralde motorsikletlere göre değildir.. motorun yağını kalınlaştırır ve motorun kendi ya karakter özelliğini boz sonuçları çok kötü zara hem motoruna hem cebine. araba gibi motorların yağ sekmanları daha küçüktür incedir tıkar 30 -40 TL ye alıp yararı var sanarsınız ama zarar verir.. en önemlisi motorunuzun yağını bozar şimdiden geçmiş olsun diyorum
MoTUL,mobil ve castrol bunların dışında katkı maddesi olsun dier yağlar olsun hikaye
işin diğer tarafı hız konusunda bişi demiycem video çekseydin bizde izlerdik:rendeer:

Arkadaşın üstüne fazla gidiyorsunuz.. Bir insan racing motor neden alır? Sağdan sağdan aheste aheste gitmek için mi? Nette dolaşan motosiklet videolarının çoğu hız üzerine değilmi?

saatte 320 km
saniyede 88,8 metre eder

bu gidiş iyi değil.

Son düzenleme:
Motosiklet=Hız değildir.

yaw tabi marifet.
ss kullanıyosun arkadaşım.
ss motosiklet=hız.
çocuk yaştaki adam ilerde racing kullanmıcakmı?

bu sitede bir cok racing kullanan ve hiz yapan arkadas var, racing alan birinin amacida hiz dir.. bundan zevk aliyorsa onun bilecegi is, baskalarinin tercihlerine saygili olun, uyaricaksanizda tatli dille uyarin..kimse forum polisi degil burada

hata arkadasta burada paylasmis

arkadaşlar o kadar siteye üyeyim 6 yıldır forum sitelerine tuning toplantılarına vb katılırım sayfaları dolasırım vs...
mt yide çok uzun zamandır takip ederim 5 senedir...ama o kadar cins insanlar varki hakarette etmek istemiyorum bana yakışmaz...
arkadasımız bı konu paylasıyor olabılır gayet normal ama herzaman boyle cıkıslar yapan uyelerımız var herseyı dogru yapacak degılız..adam hız yapmıs sızde elestırıyorsunuz kımene kardesım ? sanane ? kendını ne sanıyosunkı bu kadar agır elestırı oklarına tutuyosun bu adam sızden bısey saklamakmı zorunda her yaptıgı dogrumu olmak zorunda anasımısın babasımısn ılla yalanmı soylemek bıseylerı gızlemek zorundamı ?
alahaskına mılletın anası babası yerıne koymayın kendınızı herkes ıstedıgını yapar..! karısmaya hakkınız yok... siz sütten çıkmış ak kaşık değilsiniz yeri gelmiştir sizlerinde boyle yanlıslarınız macerlarınız heycanlarınız olmustur... ha uyarılır denırkı herzamn yapma vb ama bu kadarda ınsanın ustune gıdılmez...
LÜTFEN

saatte 320 km
saniyede 88,8 metre eder

bu gidiş iyi değil,böyle yapan birisi motorcu hiç değil,bizim aramızdada yeri yok.

yönetim lütfen böyle konuları engelleyelim.

mt yonetımı sıze ne yapacagınızı soylemek benım gorevım degıl elbette
ama bu uyeye gerekenı yapmanızı rıca ederım(iz)

Son düzenleme:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Hayal urunu seylerle birbirinizi kiriyorsunuz.
Saçma sapan meseleler uretip, birbirinizden uzaklasiyorsunuz.
Yapmayin boyle.

Arkadasimiz bir ruya gormus, bizimle paylasmak istemis.:)

Hemen kizmaya baslamissiniz.

ZZR1100 bir yaris motoru degildir.
Sportif ozelliklere sahip bir tur motorudur.
Tipki Hayabusa gibi.

320 km/h hizi gormesi için baya bir ekmek yemesi lazim.:p

Bir arkadasimiz da baska bir ruya gormus.
Binlik motosikletlerin hepsi rahatça 320 km/h hiza çikarlar demis.:)

Hangi binliklermis onlar.
Merak ettim.:p

Sakin olalim.
Hayallerimizi yikmayalim.:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar