zzr 1100 benzın otomatıgı bozuldu baska bır aracın taksak olurmu ??

arkadaslar benım motorun benzın otomatıgı bozuldu onada 200 mılyon dıyorlar arabaların 35 mılyona var taksak olurmu

sıkıştır motoru sıkıştır
sonra otomatik lazım dee
kanımca kararımca arabalarınki olmaz daha farklı sornlarla karşılaşabilirsin
orijinal parça iyidir
zaten orijinal olmazsa 320 km/h de yapamaz :):)

evet karbüratörlüymüş.herhangi bir otomatik takabilirsin.Enjektörlüde problem yaşayabilirsin ama karbüratörde herhangi bir pompa işini görür

Ben motor tamircisi değilim ama 1995 den beri motorlarımı hep kendim tamir ettim :) 750 magnamda aynı sorunu yaşamıştım.:) yalnız alacağın pompa elektrikli olması lazım mekanik diil.

benzın pompası arızalı

az once bı motorcuya actım olur dedı

Son düzenleme:
Çıkmacılara bak yada yenisini al tak.Yeni enjektörlü araçlarda pompa depo içerisindedir.Eskil karbüratörlü bazı araçlarda ise elektrikle çalışan dış pompalar kullanılırdı.Sana bu pompalardan lazım.Bunlar belli bir basınca kadar pompalayıp otomatik keser.Sonra tekrar devreye girer.Basit olarak hidrofor gibi düşün.Yanlış hatırlamıyorsam amerikanlarda kullanılıyordu daha çok.Senin bulduğun pompa nedir?

olur neden olmasın... önemli olan benzin pompasının pompaladığı benzin yeterli gelsin......

Yeterli olur merak etme.Normal bir arabadan fazla benzin ihtiyacı olmadığına göre.

Sanayiye yol gözüktü sana :).Şİmdiden geçmiş olsun,kolay gelsin.

Son düzenleme:
mitsubishi elektrikli pompa var alabilirsin 90 ytl sanirim . 4 silindirli makinalar icin uygundur

dostum yakıt olarak ne yakıyor,
bende 96 zzr600 düşünüyorum şu sıralar,
takas ile tabıkı,
bu nedenle bu model,

nedır yakıtı senınkısının?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar