zx9 r hakkında

arkadaşlar öncelikle herkese selamlar.1998 zx9r motorum var.bujileri ve hava filtresini yeni değiştirdim.ama motorumda yolda giderken bi kerkinme var.motor kendini salıp bırakıyor gibi senkron ayarlarım bozuk bunu biliyorum ama başka bir sebebi olabilir mi cevap veren olursa sevinirim.herkese hayırlı akşamlar.

senkron ayarı bunun nedeni olabilir . ama daha öncesinde 98 zx9r larkarbüratörlümü tam bilmiyorum ama karbüratör ayarı ile ilgilide olabilir yeni hava filtresi sebebiyle motor daha çok hava alıyor ve benzin yetersiz kalıyor olabilir.

98 model karbüratörlü.ama sanmıyorum karbüratörden olabileceğini gaz yememe veya bayılma yok mesela motor sabit devirde gider iken(örn.5000) bi salıp bi bırakır gibi davranıyor.devir saatinde bi düşme yükselme olmuyor.bana ateşleme bobininden de olabilir gibi geliyor.

benzin pompasından yapıyor sanırım.. Aynı makineden bendede var cünkü.. Ayrıca o şu bırakıp salmada dumanlama yapıo mu egzozdan bi baksana.. sanırım bi yerinde şase var senin benzin pompasına giden kabloda.

by_star teşekkür ederim ilgin için.egzoz da giderken dumanlama yok.ama dediğin olabilir olmazsa bi bakacam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar