Zx6R Bilgi

Merhaba Arkadaşlar, 6 aylık Hyosung GT250R kullanıcısıyım, cuma günü 2005 ZX6R alıyorum, bu makina hakkında tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim, İzmir de iyi bir usta, lastik ve eksoz tavsiyesine ihtiyacım var, bir de ZX6R kullanıcılarından genel bilgi alabilirsem iyi olur. Şimdiden herkese teşekkürler.

8 ay kadar gt250R kullandıktan sonra zx6R (2008) a bindim 20 gün kadar az kalsın canımdan oluyordum.çok dikkatli olmalısın,lstikte kesinlikle metzeler sportec m5 öneririm bence ötesi yok.

Teşekkürler, tesadüf ki aldığım makinada 2000 km önce takılmış metzeler m5 var:)

Bende 2007 si vardı çok memnundum. Eksik olarak gördüğüm pek bişey yok açıkcası. Hızlı, frenler gayet iyi, viraj alışı çok rahat bir makinaydı. Görüntüsünü hala çok beğeniyorum. :)

Bu rizoma, titax vs. manet ve elciklerin kullanım veya kontrol açısından bi artısı var mı yoksa sadece estetik amaçlı mı takılıyor acaba?

tabi hem estetik hemde kontrolü azda olsa iyi yönde etkiliyor
zx 636 çok kral bir makina,1000rr,suzuki gsxr 600,600f vs kullandım ama oturuşu rahatlığı falan en kral zx 636 idi ,iyi tercih...

Teşekkürler Hocam, bugün bikaç tur atmaya zamanım oldu, açıkçası 250lik hyosung dan sonra beni biraz korkuttu:) Soruşturdum bu manet elcikler için sağlam paralar istiyorlar, piyasada benzerleri diye tabir edilenler var, nasıldır alınır mı acaba?

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Manetlerin şekli kullanımı nasıl etkiliyor arkadaşlar , siz sadece İstanbul parkta mı motor kullanıyorsunuz merak ediyorum. ????

Usta olarak Urla da Sabri usta ve oğulları var. İzmirlilerin çoğu oraya gider. Urla sanayisinde kime sorsan gösterir.

Manetlerin şekli kullanımı nasıl etkiliyor arkadaşlar , siz sadece İstanbul parkta mı motor kullanıyorsunuz merak ediyorum. ????
spor manet diye tabir edilen kısa fren manetleri,ön freni 2parmak kullananlar için velinimet diyebilirim.

Eminmisin ???

Pistte ok ama caddede ı-ıh dersem :)
kişiden kişiye değişir derim :) ben 4parmakla alışamadım gitti 1kere bile 4parmak sıkmamışımdır ön freni.2parmak sürekli manetin üzerindedir benim mesela öyle alıştım, refleks olarakta çok daha iyi :)

Hyosung da kısa manet vardı, alışkanlıktan heralde ZX6R daki uzun manet bilek ağrısı yaptı biraz bugün bende.

Yahu ben ters alistim. Arkadas farkedene kadar bilmiyordum. Gazi basparmak isaret ve orta parmakla tutup avuc ici ile gaz veriyorum. Freni de yuzuk ve serce ile yapiyorum =s kendimi 1 2 defa zorladim ama duzeltemedim

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar