Zs200 Ile Gy200 Arasındaki Fark

Arkadaşlar ZONGSHEN ZS200 ile GY200 arasındaki fark nedir?
sahibimden.com da yaptığım aramada zs200 ve gy200 birbirine benzer iki model çıkıyor arasındaki farkı bilen varsa ve hangisi dahi iyi ise onu almayı düşünüyorum.

Parasızlığın gözü kör olsun,ama alacam artık bir mtor çinli minli bana bir çekik gözlü lazım...:)

Arkadaşım zongshen/zealsun 200cclikleri Asya motor filan hep ayni fabrikanın ürünü bu benim bildiğim eminim ayni motor üzerine değişik markalarda vardır ,kullanan arkadaşlar hoşnut (fiyat/performans) ama marka olarak farklı olup ayni motor olsa da servis adına uygun hizmet vereni tercih et.Ve bildiğimce Adana da Polen motor ZS ithalcisi,üretim bandını kurma aşamasındaydı?

kardeşim normalde ZongshenGY200 DİYE BİR MOTOR yok bazıları yanlış yazıyor bu motorun aslı ZS200GYA dır ve Grosstur yani GY200 DEĞİL birde zongshenin zs200GS modeli vardır bu da naked tipidir

kardeşim normalde ZongshenGY200 DİYE BİR MOTOR yok bazıları yanlış yazıyor bu motorun aslı ZS200GYA dır ve Grosstur yani GY200 DEĞİL birde zongshenin zs200GS modeli vardır bu da naked tipidir

Bikaç konu daha hortlıycak anlaşılanda bir düzeltme yapayım
Gross değil Kross olacak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar