Zorunlu trafik sigortası soygununa son verilsin fiyatlar normale dönsün (kampanya)

https://www.change.org/p/zorunlu-trafik-sigortas%C4%B1-fiyatlar%C4%B1-d%C3%BC%C5%9F%C3%BCr%C3%BCls%C3%BCn-naci-agbal-ba-yildirim

Bu link çok daha fazla kullanıcı tarafından imzalanmış..

http://tutuklugazeteciler.blogspot.com.tr/2016/02/tutuklu-ve-hukumlu-gazetecilerin.html

Ülkede sigorta fiyatlarından çok daha büyük usülsüzlükler var.. Onlar düzelmediyse sigorta fiyatları imkanı yok düzelmez.. %20 indirim yaparlar millet fiyatlar oh düştü der alışır 2 sene içinde yine aynı noktaya geliriz..

Bu link daha yerinde haberim yoktu.
yukardaki mesajı değiştiremiyorum.

Son düzenleme:
buraya imza atınca ne oluyor ? sigorta şirketleri için bu imzaların ne önemi var?

bise oldugu yok psikolojik yonlendirme iste.. imza attim ayana rahatliyon..

bi taksici esnafi kdr bile olamadik...

esasinda tum illerde organize olum boykot yuruyusu ile kinamak lazimki isin ciddiyetini anlasinlar..

Son düzenleme:
change sitesi kadar saçma site yok abi 15 bini geçkin imza toplanmıştı zamanında ne oldu hiçbir şey
işin aslı taksiciler gibi toplanacaksın misal istanbulda 1000 tane motosiklet sürücüsü topla yap böyle bir eylemi neler oluyor ama bizim sorun burada toplanamıyoruz

Merak ettiğim için soruyorum.

Dışarıdan başka bir etken olmadığını varsayarak sadece change.org ta toplanan imzalar sayesinde ulaşılan başarılar var mı gerçekten ?

kurucan whats gurubu herkez giyicek full kask body armir polis bile duramaz valla karsinda hadi dagilun ayana :)) yazin benide listeye gelirim..

Ben de şikayetçi olsam da kaldırılsın bizim klasik bakış açımız , hayır kaldırılmasın eskiyi unuttunuz galiba polis bekle , kavga dövüş karmaşa , yapılması gereken düzenlensin , bunu suistimal edenler cezalandırılsın , hasarsız olanlar daha düşük maliyet ödesin.Sonuçta sigorta bizi risklere karşı korur , taşıma su ile de değirmen dönmez, sigorta şirketlerinin zararı ortada.

Taksici esnafını da hiç sallamıyorum adamlar ilk defa birşey ödüyor , taksi plakalarının günlük kira fiyatları ve verdikleri vergiler ortada.İlk defa birşeyi ödüyorlar anında ortalığı ayağa kaldırdılar daha öncede bana göre türk halkının en memnun olduğu hizmet olan korsan taksiyi yok etmişlerdi.(Bir tane korsan taksiden şikayet eden görmedim herkes ailesinin dostu gibi anlatıyordu)

Destek arkadaşlar.Böyle devam ederse herkes elindekini satacak hatta alıcı bile bulamayacak.

Merak ettiğim için soruyorum.

Dışarıdan başka bir etken olmadığını varsayarak sadece change.org ta toplanan imzalar sayesinde ulaşılan başarılar var mı gerçekten ?
Ankara Karanfil Dost Kitabevi önündeki demir çit için imza atmıştım kaldırılmıştı. Bir de Koton firmasının çocuk ürünleri için yaptığı bir reklam vardı onun için de imza attım reklamlar kaldırıldı. Çok uçuk isteklerde bir işe yaramıyo ama markalara itibar kaybı yapacak bir konu olduğunda ve sosyal medyada ses getirdiğinde etkisi oluyo.

Zibilyon tane imza kampanyası açıldı bununla ilgili. Bir tanesini kullanıp adam akıllı servis etseniz belki milyonlara ulaşacak.

Change.org işe yarıyor bu arada. Ekşi Sözlük'te az gündem yaratmadık bu imza zamazingosuyla.

araba sigortası noktasında değil fakat motorsiklet sigortasında bi düzenleme gerekiyor. trafiği rahatlatan bir vasıta olması gibi artıları olmasının yanında bir çok artısı var.
bununla birlikte 2000 liralık motorsiklete 1000 liralık sigorta primi çıkarmak soymaktan başka bir şey değil. akıl var mantık var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar