meeee mmmeeee mmmmeeeee!!!!!!
çok siyasi detaylara girmek istemiyorum ama özel sektörün at koşturduğu bizim gibi 3.sınıf memleketlerde bu işler böyle...seçime giriyoruz bir kurul varmı sizce bu işlere bakan...devlet siz bu keyfiyeti neden yaptınız diyen var mı...sigorta firmalarını dolandıran zarar veren (atıyorum) %5 lik yalan beyanlar yüzünden bu primlerin yükselmesi sizce mantıklı mı...allahaşkınıza bu adamlar sigorta primini motosiklet de ortalama 500 liraya çıkartsa napabiliriz ki...yaptık oldu der tüm firmalar ortak bir karar olur ve bizde düke düke öderiz...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:12 ----------
85 liraya yaptırdım 1 ay önce.. 10 tane siğorta acentası gezdim... liberty siğorta diye bir firma...
ula libery sigorta da ne diye araştırdım 1912 kökenli Amerikan kökenli Şeker sigortayı satın almış bir grup...uyduruk adamlar sandım...fortune 500 de 71. sıradaymış...hatta adamların finans rapor ve ratinglerini bilem inceledim...ne firmalar giriş yapmış ülkeye vay be...
http://www.libertymutualgroup.com/o...MGroup/Views/LMG&ft=3&fid=1138356793862&ln=en
Financial Strength Ratings Assigned to Liberty Mutual Group of Companies
A.M. Best Co. - 'A' (Excellent): Insurance companies assigned an A rating, in their opinion, have an excellent ability to meet their ongoing obligations to policyholders. The outlook for this rating is negative.
Moody's - 'A2' (Good): Insurance companies rated A offer good financial security. However, elements may be present which suggest a susceptibility to impairment sometime in the future. The outlook for this rating is stable.
Standard & Poor's - 'A-' (Strong): An insurer rated A has strong financial security characteristics, but is somewhat more likely to be affected by adverse business conditions than are insurers with higher ratings. The outlook for this rating is stable:queen: