Zorla kazandığınız helal para ile aldığınız bir malın bi başkası için ne değeri var?

Cevabı basit: HİÇ BİR DEĞERİ YOK. Şimdi bu konuyu ülkelere - sosyal yapıya bölecek olursam ağrıyan başım daha çok ağrıyacak ama herhalde herkes ülkemizdeki cahalet kat sayısını, insan görüntüsündeki yaratıkları ve eğitim oranını biliyordur. Açıkcası bulduğum ilk fırsatta (ki çok yakında sevgilim avusturalyaya gidiyor bende birlikte gideceğim kısmetse!) bu ülkeyi terk edeceğim..

2 gün önce büyük bir sabır örneği göstererek (sabır diyorum çünkü motosiklet konusunda çok büyük bir çıta düşürümü yaparak tam 1.5 yıldır Aprilia SR 50 motosikletimle 24.000 km yol yaptım.) biriktirdiğim tüm para ile şu an yeni motorum olan 2006 model XT 660 X'İ alabildim. Ama gelin görünkü 2 günlük büyük sevincim bu sabah motosikletimin ön camurlugunun üzerine kazınmış kocaman ''A'' harfi ile son buldu.(Allahtan İsmim Ateş! Motosikletim için süper bir belirleyici özellik oldu yav!) Diceksiniz ki üzülme Endoru her zaman çizilir.Varsın çizilsin ama ''BENİM HATAM-BENİM İSTEĞİM-BENİM SEÇİMLERİM ile... Bir hayvan'ın içsel çatışmaları - ego tatmini ile değil.

Daha fazla ne yazabilirim bilmiyorum başım çok ağrıyor..Sakinleştiğimde tekrar dönerim..

terbiyesizlik..üzüldüm senın adına yaklasık olarak basıma bı olay gelmıstı
cocuklar aynamı kırmıstı..
sakin olmaya çalış tek söyleyebileceğim şey bu..
geçmiş olsun

geçmiş olsun yaa berbat bi durum olmuş sabah sabah:salut: umarım denk gelir o şahsiyetsiz

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Üzülme demekten başka elden birşey gelmez. Geçmiş olsun.

ki çok yakın sevgilim yakında avusturalyaya gidiyor bende birlikte gideceğim

Bu kısmı biraz daha aydınlatabilir misin? :mrgreen: Sadece yazım hatası mı?

Cehalet neler yaptiryor insana. Seni anliyorum 1999 da bende senin gibi buyuk bir sinir ile cektim gittim bu ulkeden gerci geri dondum 7 sene sonra belki biraz duselmistir diyerekten ama nafile. Artik umursamiyorum. 30 - 40 ytl boya masrafi ile kpanacak bir olay ama sinirini yatistirmaya yetmiyor

kardeş geçmiş olsun da, bu ülkeden kurtulmak derken sende bu ülke vatandaşısın Avustralyaya da gitsen marsa da gitsen beğenmediğin bu ülke vaandaşı olarak tanınacaksın ve unutmaki başka ülkelerdeki hayat koşulları da holiwod filimlerindeki gibi değil,

offf. çok kötü bi olay bu yaaa. geçmiş olsun.bu tip şeyler vazgeçilmez.
benim evin önündeki 2 motorumla her zaman oynuyorlar çocuklar. birini düşürüp aynasını bile kırmışlar.çizmişler v.s.
bikaç defa çocuklara çikulata felan verdim artık gözleri gibi bakıyolar.dokunmuyolar bile.
nazar değmesin.

kardeş geçmiş olsun da, bu ülkeden kurtulmak derken sende bu ülke vatandaşısın Avustralyaya da gitsen marsa da gitsen beğenmediğin bu ülke vatandaşı olarak tanınacaksın ve unutmaki başka ülkelerdeki hayat koşulları da holiwod filimlerindeki gibi değil,

Bunun bilincindeyim. Senin kavrayamadığın şey toprak bütünlüğüne ve vatandaşlığına gösterilen tepki değil. Toprak üzerinde yaşayan insan kültürü ve zihniyeti ile ilgili.. Arada çok fark var... Türkiye'yi kimse sevmiyorum demiyor.. İçindeki kozmopolit yaşamı - ekonomik ucurumu - eğitimsizliği sevmiyorum diyor..

bende birlikte gideceğim kısmetse!) bu ülkeyi terk edeceğim..

Geçmiş olsun...A harfinin yanına birde aynı büyüklükte "M" yazılmadığına şükredebilirsin bence...:queen:

Neyse baba gidiyorsan Allaha emanet ol derim...Sr 50 yi herhalde depolarda çürütmeyeceksin...Ölü eşşek fiyatınada vermezsin...Yaparsın bi jest be yav...:bounce:

Ulan zamanında senle biraz kaynaşsaydık belkide bağlardık ambiansı...Ben geldiğimde sen proyla didişiyordun...Sonra küstün gittin...Konuyla alakasız oldu...Neyse sevgiler...

Dostum tekrar geçmiş oLsun :salut: Sana aLdıgın gün söyLedigim gbi;yaşamsaL kaygıLarını ve hayatLarının anLamsızLıgını kaporta üzerine hiciv ederek yaşayan bu varLıkLardan korunmanın tek yoLu Branda ve aLarm.Branda ne kadar eski oLursa motorunu da eski sanarLar iLgiLerini hiç çekmez,nasıL taktik :wiinkk:

Ulan zamanında senle biraz kaynaşsaydık belkide bağlardık ambiansı...Ben geldiğimde sen proyla didişiyordun...Sonra küstün gittin...Konuyla alakasız oldu...Neyse sevgiler...

Ben seni uzaktanda olsa izliyorum :) Bu sitede Moderatörken prometheus ile aptalca bir konu yüzünden didişmiştik doğrudur ama asıl gitme sebebim prometheus değildir biline...

Çok üzüldüm ateş yaa kötü bi durum ama inan o kadar çok şey var ki ama hiç birimiz bu ülkeyi terketmioruz ( imkanım olsa da terketmem ben )
biz kaçarsak bu üllkeyi kimler adam edecek :wiinkk: :wiinkk:

Baş ağrına gel ben çözüm bulurum,,ilaçtan bol ne var arkadaşım bende :rendeer:

şerefsizler o motosikletin ne zorluklarla alındığını bilmezler. Allahlarından bulsunlar.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
böyle ayılar serbest dolaşabilirse hiç kimse güzel ülkemizi düzeltemez hatta
duğa edelim kötüye gitmesin :pr: :pr: :pr: :salut:

Arkadaşım geçmiş olsun inşallah bir şekilde hak ettiğini bulur o şerefsiz.....

ya bu ınsanların amacı nedır egolarını mı tatmın edıolar kıskanclık durtulerımı ortaya cıkıo yada en buyugu herhalde cahıllık hemde karacahıllık.

Bence boşver. Bizi seven gitmez kardeşim. :rendeer:
Adam etmek lazım bu herifleri pes edip gitmek değil :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar