Çok gösterişli motorları var peki sizce Türkiye'de neden tutmadı ? Kalitesiz mi servis sorunu mu var yoksa insanlar risk olarak mı gördüler?
Mesela zontes t310 47.250 tl. Siz bu motoru neden almazsınız ? Ya da şöyle diyim almamak için en büyük nedeniniz ne olur ?
piyasası olmaması , servis sıkıntısı (vardır tahminen) , aynı kategoride başka ürünlerin benzer fiyatlarda olması
Honda nın 500cc motor:mrgreen:larını satamadığı fiyata 300 Çin'i satmaya çalıştıkları için olabilir mi?Çok gösterişli motorları var peki sizce Türkiye'de neden tutmadı ? Kalitesiz mi servis sorunu mu var yoksa insanlar risk olarak mı gördüler?
Tek sebebi fiyat. Kimse o parayı o motora vermek istemedi. Sonunun ne olacağını bilmiyor çünkü. Pulsar gibi girseydi bak neler oluyordu. Çin malı olması ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Hangimizin bindiği motosiklet çin malı değil ki? İlla bir parçası ya da komple çinde üretiliyor.
Ama elektrikli on cam? :queen:
Saka bir yana, "Cin Hint niye hesapli yuksek hacimli motosiklet satmiyo" sorusunun cevabini hep birlikte ogrendik. Almayiz cunku. Yerlesmis firmalarla rekabet etmek kolay degil. Onlarin ayarinda motosiklet uretene kadar bir ton ARGE masrafi olacak. Ustune bir de guven kazanincaya kadar senelerce zarar mi edecekler?