Zontes 350 birinci ayını doldurmadan dağıldı

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Konudan bağımsız soruyorum hiçbir aracına ppf kaplama yaptırdın mı? Yaptırmak mantıklı mı?
Defalarca yaptırdım. Teslam'da var. Çünkü boyası çok ince. 70micron olması lazım. Bir tek JCW Countryman'im vardı. PPF'e bir şey olurda sökmek gerekirsek orijinal seritlerde çıkar diye yaptırmamıştım. İstanbulda kuzenim yapıyor hatta ama motosiklet'le pek uğraşamayacak kadar yoğun. Bulursam bir aracımın başına gelenden sonra Ppf ile nasıl kurtardığımı gösteririm.

İnstagram'ı kerimerdem11 olması lazım. Zaten bayağı takipçisi var kesin çıkar. Otomobil içinse ve İstanbul'a yol düşerse ararım senin için abi.

Motosikleti
K 1600 GTL
Defalarca yaptırdım. Teslam'da var. Çünkü boyası çok ince. 70micron olması lazım. Bir tek JCW Countryman'im vardı. PPF'e bir şey olurda sökmek gerekirsek orijinal seritlerde çıkar diye yaptırmamıştım. İstanbulda kuzenim yapıyor hatta ama motosiklet'le pek uğraşamayacak kadar yoğun. Bulursam bir aracımın başına gelenden sonra Ppf ile nasıl kurtardığımı gösteririm.

İnstagram'ı kerimerdem11 olması lazım. Zaten bayağı takipçisi var kesin çıkar. Otomobil içinse ve İstanbul'a yol düşerse ararım senin için abi.
Otomobil için sormuştum ama İstanbul a yolum düşmez muhtemelen teşekkürler.....

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Türk genci? Düşünme? Sen bizi içerimi attıracan Eyyy Lombardo?

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
ACT,

sen dexter morgan olmaya mı ozeniyon yoksa hahahahaha

duygusuz adam..
Dexter dizisindeki karakterden bahsediyorsun sanırım. Diziyi izlemedim. Karakteri bilmiyorum.

Eşim bilmesine rağmen hoşuna gitmeyen bir şey olduğunda "tamam en cool sensin" diye eleştirir. Ama "cool" olmak gibi bir gayretim gerçekten yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Otomobil için sormuştum ama İstanbul a yolum düşmez muhtemelen teşekkürler.....
Konya'da kim yapar bilmiyorum ama istersen sorarım Kerim abiye. Bildiğim kadarıyla işte sahtekarlık çok fazla. 10 sene garanti verilip 2-3 sene sonra matlaşıp otomobilin verniğini mahveden malzemeler var.

Motosikleti
K 1600 GTL
Konya'da kim yapar bilmiyorum ama istersen sorarım Kerim abiye. Bildiğim kadarıyla işte sahtekarlık çok fazla. 10 sene garanti verilip 2-3 sene sonra matlaşıp otomobilin verniğini mahveden malzemeler var.
Çok sağ ol benim birkaç arkadaş var. Gerekliliği konusunda emin olamadım o yüzden sordum sana. Zaten yaptırınca iyi garantili bir markayı tercih edeceğim....

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Çok sağ ol benim birkaç arkadaş var. Gerekliliği konusunda emin olamadım o yüzden sordum sana. Zaten yaptırınca iyi garantili bir markayı tercih edeceğim....
Hard Candy Custom boyalı breakout vardı bende, yolda giderken arkadan mt25'li bi sığır girdi. O boyayı tekrar yaptırmak imkansız gibi bir şey. PPF kurtardı. Fotosu şu. Bu arada öyle yavaş çarpmadı. mt25 bayağı dağıldı ve çekiciyle gitti. Harley demir yığını olduğu için bir şey olmadı. Binip devam ettim. Sinyalin bağlı olduğu krom parçada hasar vardı. Birde nasıl olduysa Derby cover'da. Muhtemelen pegleri falan çarptı

Renk hiç bir fotoda düzgün çıkmıyor o sebepten şu videoda nasıl bir renk olduğu görülebilir. PPF olmasa nasıl bir bela alırdım başıma anlarsınız.

Bu da benim kamyonet. Boyasız göçük düzeltmeyle düzelttirmiştim. (tek kamyoncu sen değilsin @kamyoncumemo)

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Öyle enteresan çin/yerli markalar peydah olmamış.
Bence oralarda dayısı olsa bile firmalar canları istediği gibi motorlu araç ithal edemiyorlar. Bizim burada piyasada tip onaydan nasıl geçtiği belirsiz bir sürü şey var...

• Beğen
Tepkiler: ACT
Motosikleti
K 1600 GTL
Hard Candy Custom boyalı breakout vardı bende, yolda giderken arkadan mt25'li bi sığır girdi. O boyayı tekrar yaptırmak imkansız gibi bir şey. PPF kurtardı. Fotosu şu. Bu arada öyle yavaş çarpmadı. mt25 bayağı dağıldı ve çekiciyle gitti. Harley demir yığını olduğu için bir şey olmadı. Binip devam ettim. Sinyalin bağlı olduğu krom parçada hasar vardı. Birde nasıl olduysa Derby cover'da. Muhtemelen pegleri falan çarptı

Renk hiç bir fotoda düzgün çıkmıyor o sebepten şu videoda nasıl bir renk olduğu görülebilir. PPF olmasa nasıl bir bela alırdım başıma anlarsınız.

Bu da benim kamyonet. Boyasız göçük düzeltmeyle düzelttirmiştim. (tek kamyoncu sen değilsin @kamyoncumemo)

Renk çok orjinalmiş gerçekten....

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
İspanya'da Avrupa'nın diğer ülkelerindeki kadar motosiklet kültürü yok , yanlış anlaşılma olmasın bizden 10-15 kat yukardalar da Fransa , İngiltere , Almanya , İtalya kadar değil , bizdeki gibi ufak sukuterler falan çok fazla ,
Kaynak : Nikkfurie 😅
gülme olm İspanya'da gitmediğim şehir yok , Barcelona ya 20 defa , San Sebastian a 50 defa gitmişimdir 😉
Cheese cake yemeye mi😬

Ged

Motosikleti

Mt25lerin cogu onden kazali, sari siteye bakmistim gecen😂 demek ki arkada mt25 gorunce arkayi kollayacagiz ve kacicaz

O cheesecake'in asıl ismi Burnt Basque Cheesecake aslında :)
Ankarada biri isim hakkini almisti, san sebaatian cheese cake diye satanlari dava etmekle tehdit ediyordu😂

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
İspanya'da Avrupa'nın diğer ülkelerindeki kadar motosiklet kültürü yok , yanlış anlaşılma olmasın bizden 10-15 kat yukardalar da Fransa , İngiltere , Almanya , İtalya kadar değil , bizdeki gibi ufak sukuterler falan çok fazla ,
Kaynak : Nikkfurie 😅
gülme olm İspanya'da gitmediğim şehir yok , Barcelona ya 20 defa , San Sebastian a 50 defa gitmişimdir 😉
O kadar fakirler ki şehirler-arası yollarda touring / sport-touring veya adventure motor pek görmüyorsun (yabancı plakalar hariç), varsa yoksa naked, onların da %90'ı Ducati Monster.

Bu kadar güzel kilo vermişken pek gitme şu sıralar, mutfaklarını falan aşırı seviyorum ben oraya gitsem en az 2 kg almadan dönmem imkânsız.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Mt25lerin cogu onden kazali, sari siteye bakmistim gecen😂 demek ki arkada mt25 gorunce arkayi kollayacagiz ve kacicaz

Ankarada biri isim hakkini almisti, san sebaatian cheese cake diye satanlari dava etmekle tehdit ediyordu😂
Ya sorma, sakin sakin pata pata gidiyorum aynama baktım sağımdan bi mt25 makas atarak geliyo, dur buna yol vereyim dedim sağımdan geçip gitsin diye. Zamanıda vardı. İyice sola yanaştım. 3 şeritli yolun ortasında ama sol şeride yakın dururken solumdan vurdu oç

Emniyet şeridinden gelip nasıl solumdan vurabildi anlamış değilim. Durup dururken harley sahibi yapacaktım Ppf olmasa.

Bu kadar güzel kilo vermişken pek gitme şu sıralar, mutfaklarını falan aşırı seviyorum ben oraya gitsem en az 2 kg almadan dönmem imimkânsız.
En son Malaga ya gitmiştim büyük bir liman vardı sanırım 15 sene olmuştur , 88 ile 2010 arası İspanya , Cezayir , Ukrayna ring yaptık , insanlar çok sıcak kanlı tam Akdeniz li ler , yav küçük şehirlerde yolda kadın erkek herkes birbirini hola diye selamlardı , bizde daha genciz tabi aha hatun bize yazıyor diyorduk ilk gidişimizde 😂 San Sebastian a giderken Biscaye körfezinden geçerdik , kaç defa batma tehlikesi yaşadık unuttum devasa okyanus dalgalarının dövdüğü bir körfezdi 😬 abartmayayım ama 20 ila 30 metrelik dalgaların içinde 150 mt geminin baş tarafı bir kaç dakika kaybolurdu 🤲

Ged

Motosikleti
Ya sorma, sakin sakin pata pata gidiyorum aynama baktım sağımdan bi mt25 makas atarak geliyo, dur buna yol vereyim dedim sağımdan geçip gitsin diye. Zamanıda vardı. İyice sola yanaştım. 3 şeritli yolun ortasında ama sol şeride yakın dururken solumdan vurdu oç

Emniyet şeridinden gelip nasıl solumdan vurabildi anlamış değilim. Durup dururken harley sahibi yapacaktım Ppf olmasa.
Makascilar genelde bulunduklari yerin tersine gidiyorlar. Otomobil ile merter civarinda e5teyiz, en sol seritteyim, butun seritler ani fren yapti, ben de durdum ama en arkada kalmanin tehlikesi nedeniyle musait oldugu icin orta seride gectim, en sag seritten makas atan bi mercedes fren bile yapmadan en sol seride gecip normalde benim onumde olan araca girdi. Iyi ki kacmisim, yoksa bize carpacakti. Motorda da ayni refleksim devam ediyor.
Makascilar trafikte o an biseylerin degisecegini dusunmuyorlar pek.
Breakout kazaliymis, ben ucuza alirim😂

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Makascilar genelde bulunduklari yerin tersine gidiyorlar. Otomobil ile merter civarinda e5teyiz, en sol seritteyim, butun seritler ani fren yapti, ben de durdum ama en arkada kalmanin tehlikesi nedeniyle musait oldugu icin orta seride gectim, en sag seritten makas atan bi mercedes fren bile yapmadan en sol seride gecip normalde benim onumde olan araca girdi. Iyi ki kacmisim, yoksa bize carpacakti. Motorda da ayni refleksim devam ediyor.
Makascilar trafikte o an biseylerin degisecegini dusunmuyorlar pek.
Breakout kazaliymis, ben ucuza alirim😂
O breakout üstüne 4 motor değişti. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar