bence bu topiği bisiklet sitelerinde açsaydın daha iyi olurdu bence neyseki burdada bisiklete binenler varmış reklam olmazsa işte adresler www.bisikletforum.com veya www.mtbtr.com
CenkKeskin' Alıntı:Merhaba arkadaşlar uzun zamandır (yaklaşık 6 aydır ) aklımda Zonguldak'tan İzmire oradanda Kuş Adasına Bisikletle gitmek var. Muhtemeln bu yaz Haziran ayında(babaannemin demesiyle Kiraz ayunda:queençıkacaz bu yola 2 kişiyiz. Daha önce bu kadar uzun yola çıkmadık bisikletle sizlere bir danışayım dedim. Ne yapmamız lazım yanımıza neler alalım. Mantıklı bir iş yapmadığımızı billiyorum. Zaten mantıklı kimseler değiliz bu yola çıkanlar. Yorumlarınızı Bekliyorum...
:cat: ::biggrinn ::biggrinn Önce tebrikler böyle bir cesaret göstererek uzun yola çıktığınız için.Ben de bisikletciyim.Çok da zevk alırım..Ama hiç o kadar uzun yol yapmadım.yazın hergün en az 40 km. yol yaparım bazan daha çok ama bu çok fazla.tebrikler tekrar..
Teknik ve techizat konusu eminim tamamdır.Ben sadece ilave olarak arkadaşlara size ufak birkaç şey önereceğim...*1-spirulina deniz yosunu tabletlri kullanın ek destek olsun size.*2- mutlaka vahşi köpek ve hayvanlara hazırlıklı olarak köpeksavar bulundurun, geceleri de şarjlı olandan takın çadıra..
*3- bisiklet bisiklettir, onu değiştirmemek lazım ama uzun yola zevkle çımak istiyorsanız yolun yokuşlarını ve yorgun anları düşünerek bisikletinize motor taktırın. En son motor fuarında gördüm bir standda. Adı şimdi aklımda değil, ilgilenirsen bulurum ama, istanbul Suadiyede bir bisiklet malzemesi satan firma var. öyle bir motor takıyorlarki düzeneğe vites değiştirerek bisikletini bisiklet, istersen de motorlu bisiklet yapıyorsun. 40-50 km hız (sanırım) veriyor ve aynı motosiklet kullanır gibi gidona takılan ayarlar var, gaz ,fren. İstedikleri tek şey, bisikletin kadrosunun erkek bisikleti veya unisex bisiklet olması.![]()
![]()
iyi yolculuklar dilerim şimdiden...