zongshen zs200gs (zealsun) la degiscem galiba scooter imi. Nasildir kalitesi falan?

herkese selamlar internette gordugum bi ilani arayip verdigim teklifle zongshen zs200gs 2008 model 5600 km deki motoru benim 97 model aprilia scooterimla kafa kafaya degistirmeye anlastik. Yeni sorunsuz temiz bi makina istiyodum motorda temiz gibi ama iste cin mali oldugundan dolayi emin olamiyorum kuskularim var. gerci cinlilerin en iyisi diyolar ama. bide 200 cc koca motor hava sogutmali nasil sehir icinde veya uzun yola gelirmi benim aklima bi eserse kalkar 1000 km yola cikarim. yani guvenebilirmiyim makinaya performansi kalitesi nasildir kac bine kadar sorunsuz dertsiz kullanabilirim bunu bilgisi olan arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim. ha bide daha once hic vitesli motor kullanmadim insallah alisirim ve kullanmaktanda zevk alirim. bu sebepten dolayi acikcasi pek hevesim yok bu motora ama firsat bulmusken uyguna aprilia yi elden cikarmak istiyorum....

arkadaslar ben bu motora heveslenmistim de ne olduysa dun gece aprilia yolda birakti bilmiyorum ne derdi var ne masrafi cikar ama motor incek heralde. yani bu takas yalan oldu heralde :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar