Zongoku'nun ilk gezisi güzel havayı değerlerdinme

Evet arkadaşlar Denizli'mizde güzel havayı değerlendirmek için kız arkadaşımla birlikte ufak bi gezi yaptık. Bende bu fırsatı değerlendirerek fotoğraf çektim biraz. Umarım beğenirsiniz. Fotoğraflar etrafı pek göstermiyo ama ilk gezim artık idare edin arkadaşlar:mrgreen: Zamanla etrafı da çekmeyi öğrencez:cherry:
Arkadaşlar güzel Denizlimizin Adalet Parkı kuşbakışı tanıtım olsun. Herkezi bekleriz...

Uploaded with ImageShack.us

Kendimizi profilden alalım:cherry:

Sözlüm zayıflıcam diye spor aletleriyle uğraşmaya başladı. Bende arabacılık oynadım:p

Birazda sürüş fotoğrafı olsun demi:cherry:Abiler sen motoru parkın içindemi sürüyon demeyin fotoğraflamak için yani:)Yoksa ağlatırız asfaltları diyomuşum:p

Herkese teşekkür ederim. Etrafı çekmeyi pek akıl edemedim kusura bakmayın. Herkese selamlar...

ilk paylaşıma göre kısa ama güzel bir şehir turu olmuş..:cat:Daha iyilerini bekliyoruz.
Paylaşım için teşekkürler, yolun açık tekeriniz düz bassın. :cherry:

ilk paylaşıma göre kısa ama güzel bir şehir turu olmuş..:cat:Daha iyilerini bekliyoruz.
Paylaşım için teşekkürler, yolun açık tekeriniz düz bassın. :cherry:
Ben teşekkür ederim. İnşallah havalar güzelleşince daha güzellerini yapıcaz. Selamlar...

Sizene kasktan yahu :p Çocuğun hevesini kırmayın böyle yorumlarla :p
Tebrik ederim kardeşim :)

çok güzel tebrik ederim. havada güzel :D malum kıyı kentlerinde hep böyle içlere doğru buzul çağa dönmüş :)

ben niyeyse ikinci kaskı merak ettim:)
İkinci kask yok kardeşim zaten eve 5 dk park sözlüm yürüyerek geldi anlıcan:cherry:Bilinçli bi sürücüyüm sözlümü yürütüyorum kask yok diye:queen:

---------- Post added at 09:06 ---------- Previous post was at 09:03 ----------

Sizene kasktan yahu :p Çocuğun hevesini kırmayın böyle yorumlarla :p
Tebrik ederim kardeşim :)
Eyvallah cakalaz kardeşim. Sizin gezide güzel olmuş bende tebrik ederim. SELAMLAR...:)

---------- Post added at 09:13 ---------- Previous post was at 09:06 ----------

çok güzel tebrik ederim. havada güzel :D malum kıyı kentlerinde hep böyle içlere doğru buzul çağa dönmüş :)
Teşekkür ederim. Valla Allah iç şehirlerdeki arkadaşlara sabır versin:cherry:Selamlar...

Geçenlerde benim paylaşımda yanlış hatırlamıyorsam ah bir de ben gezsem de fotoğraflarımı koysam diyordun :) al işte bak oldu senin adına çok sevindim bi gün Denizli'de görüşelim bende Nazilliliyim mart ayında ordan motorla geçicem inşallah görüşmek nasip olur :)

Geçenlerde benim paylaşımda yanlış hatırlamıyorsam ah bir de ben gezsem de fotoğraflarımı koysam diyordun :) al işte bak oldu senin adına çok sevindim bi gün Denizli'de görüşelim bende Nazilliliyim mart ayında ordan motorla geçicem inşallah görüşmek nasip olur :)
Evet diyodum benimki ufacık bi gezi toplasan 6 km:cherry: Buradan geçerken haberimiz olsun gezdirmeye yardımcı olmaya çalışırız:cat:İnşallah senin gelişine ehliyetimide almış olurum böylece rahatça gezeriz. Yalnız ehliyet olmasa bile görüşmeye çalışalım. Selamlar. Görüşmek üzere...

Evet diyodum benimki ufacık bi gezi toplasan 6 km:cherry: Buradan geçerken haberimiz olsun gezdirmeye yardımcı olmaya çalışırız:cat:İnşallah senin gelişine ehliyetimide almış olurum böylece rahatça gezeriz. Yalnız ehliyet olmasa bile görüşmeye çalışalım. Selamlar. Görüşmek üzere...
İnşallah müsait olursun da görüşürüz zaten büyük ihtimal mart ayında bi pazar yolum Denizliden geçecek

Sayende Deniz'liyide tanımış olduk. Bir daha ki gezilerinde daha detaylı resimler ve anlatım bekliyorum. Eline sağlık tekerin düz bassın.

Sayende Deniz'liyide tanımış olduk. Bir daha ki gezilerinde daha detaylı resimler ve anlatım bekliyorum. Eline sağlık tekerin düz bassın.
Teşekkürler. Emin olun bir dahaki gezimde etrafa bakmaktan Denizliyi öğrenmiş olcaksınız:cherry: Selamlar...

---------- Post added at 20:16 ---------- Previous post was at 20:13 ----------

İnşallah müsait olursun da görüşürüz zaten büyük ihtimal mart ayında bi pazar yolum Denizliden geçecek
Ya ben bu sene Kpss ye hazırlanıyorum Pazar günü öğlene kadar dersim oluyo onun dışında zaman olarak %90 müsait olurum. İşte ehliyetimi alırsam ikimiz içinde iyi olur ama ehliyet olmasa da sende müsait olursan biraz gezeriz Denizliyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar