Zone 150 Fiorino bagajına sığar mı ?

Zamanında bir arkadaşl araba ve motorun boyutlarını ve sığıp sığmayacağını söylemiş. Sizce arka koltukları iptal edersem sığar mı ?

mX7BrV.jpg

jq1ZLJ.jpg

Açıkçası çok zor. Zamanında bir arkadaşımız Eski kasa Kangoo ile 150zone götürmüşlerdi. Ucu ucuna sığdı motor. Ön tekerin ucu şoför koltuğunun yanına kadar geliyordu. Altta da Kangoo nun uzunlukları var.

0R6cKT.jpg
[/url][/IMG]

ön ve gerekmesi durumda arka tekeri söker, arabada da arka koltuklari yatirin, byuk ihtimalle sigacaktir.
motosikletteki sivilarin akmayacagini garanti etmelisiniz, motosikletin altinda önce naylon sonrada ustune sivi akmasi halinde emecek kalin bir bez serin.

tabii en guzle yöntem hic zorlamadan kargo ve daha uygun bir aracla tasimak.

Yükseklikten aldığı sürece boyuna alacağını düşünüyorum. Arka koltuklar söküldüğü yada katlandığı sürece alacaktır.

Muhtemelen sığmaz.

10 yıl önce bildiğin cg'yi (Zone'dan kesinlikle çok daha küçüktür) bu şekilde 2003 Dobloya yüklemiştik. Çapraz şekilde neredeyse sonuna geliyor.
Bu yüzden, Fiorinonun arkasına Zone %99 sığmayacaktır. Ancak ön teker sökmek çözüm olabilir.

BCwSZVkCMAE4Ug4

Zaten verileri kendi elinle paylaşmışsın. Boşuna uğraşma derim. Bir tane panelvan ile anlaşmanı öneririm.

Arkadaşlar şöyle söyleyim arka koltukları komple çıkarıcaz, gerekirse tekerlekleri de sökeriz. Bu şekilde sığar mı demek istemiştim.

mümkün değil standart doblo ve kangoyada sığmaz sığmıyor anca yüksek tavan xl kabinlere girebilir.

Fiorinolar kısa arabalar sığmaz ben benim 150lik rksyi caddy nin bagajına koyduğum zaman kapak kapanmıyor

uzunluk olarak mı boy olarak mı sığmaz diyorsunuz hocam? Bir de dediğim gibi arka koltukları iptal edicez.

uzunluk olarak mı boy olarak mı sığmaz diyorsunuz hocam? Bir de dediğim gibi arka koltukları iptal edicez.

Hocam yazılanları pek okumuyorsunuz galiba. Yanlış anlamayın. Ama herkes burada arka koltuk sökük vaziyetten bahsediyor.

En güzeli elinize metreyi alın ölçün sığar sığmaz belli olur.

Ön sağ koltugu torpidoya kadar ileriye kaydir.

Motorun ön tekerini koltuk arkasina daya.

Ama bagaj kapanmaz,icerden halatla kapiyi tampon altindaki demire bağla.

Motorun on tekerini koltuga baglamayida unutma.

Olmadi sağ koltuguda sök.

Yan hava yastigi(koltuk) varsa alttaki soketten ayir,takarken tekrar takmayi unutma.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar