Sanırım budanmış bu topic az ama komple silinmesi lazım değilmi?
Türkiyeden yasadışı video sayılmazmı?
Hani şu madde bilmem kaç nokta bilmem kaç ?
izlerken tüyleriniz diken diken olucak bir makas videosu türkiye istanbul
http://www.youtube.com/watch?v=lfCRuMZuJjk&feature=related
az önceki bu topici kaldıran mod:bounce::wiinkk:
yasadışımı youtubede adam yayınlamış bende paylaştım ktü biyemi yapıyorum conilerin yaptığı video paylaşılsın bizim arkadaşlarımızın yaptıkları iyi yada kötü örnek teşkil edebilcek paylaşılmasın :cat:
Alp hoca neden öpsün adamı mod ben anlamadım ki bunu. Daha önce yayınlandığını bilmiyormuş paylaşmak istemiş, kötü niyeti bir arkadaş da değil bildiğimiz bi insan
Yok efendim topiğinde eylenmene bak yok efendim seni öper falan rencide edici değil mi motorcu bir yol arkadaşınıza bu tavır. Adam Denizli MT sen izmir MT sin aynı yolun insanlarıyız bu şekilde atışmak üzücü. Alp hocanın olması daha üzücü bu polemiğin içinde, sonuçta kurye bi abimiz.
biz onu forumda çok yaşadık üstad zamanla alışırsın:wiinkk:gerçekten çok teşşekkür ederim sanki karşınızda düşamnınız var iyiki bir paylaşılmız video paylşatık yok ööper mod ,yok paylaşıldı babam ,yok YASSAH................ (ki birincisi forumda büyük harfle yazmak suçtur ikincisi o kelime yasaktır)
yok yha bundan sonra ne video ne bişey yazarım denizli mt me takılırım bu kadar ...
gerçekten çok teşşekkür ederim sanki karşınızda düşamnınız var iyiki bir paylaşılmız video paylşatık yok ööper mod ,yok paylaşıldı babam ,yok YASSAH................ (ki birincisi forumda büyük harfle yazmak suçtur ikincisi o kelime yasaktır)
yok yha bundan sonra ne video ne bişey yazarım denizli mt me takılırım bu kadar ...
İlk açtığında, yani silinen başlığında '' Böyle gidenin elini öperim '' diyordu
Öteki Öpme muhabbeti kendi şahsımın kattığı bir espri... Moda kafa tutmak, kaş göz yapmak ban sebebi... :queen::queen::queen:
moda kaş göz hareketi yapmak yaşımın verdiği çocukluktan dolayı bu zaçma polemiğin içindeyim sanırım smiley eklemek suçmu
evet elini perim buda benim yorumum kimi ibret alır kimi karşı çıkar ki artık vazgeçtim zaten şikayet edinde kapnsın topic bu kadar ilginç cevaplar olamazdı kesinlikle