irfan abi deponun kaba şekli olduktan sonra grenajla istediğim şekli veririm estetik olarak o sıkıntı değil ama sonuçta cross motorlarda koltuk deponun üstünede geliyor biraz oturunca çokmiyecek düz bir tasarım olucak sonuçta dik kenar ücgen tasarımı diyebilirim ortalama şekline sonrada sol ve sağ tarada üçer tane somon kaynatıldımı deponun istediğin şekilde grenaj yapar takarım

en azından benim düşüncem bu
anlıyorum zaten estetiğinde bir chooper deposu yaptıracağım deseydin işin yaş diyecektim tabi makina çalışır el övünür kocaman bir piresle oval hatlarda bir depo yapmak mümkün ama el işçiliğle yapmaya kalktığında vay anam vayy, üstadlar daha iyi bilirler
lakin el yapımı bir depo zaten cross olacağı için haliyle köşeli hatlar hem daha güzel duracak hemde , işçiliği mümkün olacak, yalnız burada kendin yapmayacaksan sanayi bölgelerinde yapacak uğraşacak adam bulma şansın zor en azından benim burada :cherry:
ama ben gürol abinin bu işin üstesinden geleceğini zannediyorum, sana 3 boyutlu bir depo çizerde gidip onu lazerle kestirirsen kaynatırkende hem daha kaliteli iş çıkacak hemde yapımı kolaylaşacaktır ama elle yapmaya kalktığında ortaya çok sevimli bir şey çıkacağını düşünme, inşallah ben yanılıyorumdur , bundan sebep başka modellere bakmanı önerdim yanlışım varsa düzeltin agalar..
artı olarakta bu şekilde olsa bile deponun maliyeti ne olacak işte zurnanın zırtladığı yer burası

sevgiler..