Zindan Adası !!

Akşam ismi geçen bu filmi izledim ama film ard arda geçen sahneler hayaller filan anlam veremedim.Teddy gerçekten delimiydi yoksa delirtilmeyemi çalıştılar. Bu filmi izleyenlerin yorumlarını bekliyorum kesinlikle izlenilmesi gereken süper filmdi :) Galiba ikiside çıkacakmış..

Motosikleti
Fazer8 abs
bende izledimde ne biliyim pek bişiy anlamadım 10 üzerinden 5 çok zorla 6

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ahım şahım bir konu değil ama martin scorsese gibi bir adamın elinde işlenince ortaya iyi bir film çıkmış

Başka bir filmin yeni çekimi diye başından biraz eksik başladım filme.. Sonuna doğru da 10 dakkada bir 10 dakka reklamlardan sonra iyice dağıldı mevzu, sı...yım verceniz filme deyip başka kanala geçtim. Sonu ortasından belliydi, nevrotik bozukluğu anlatıyor, sebebini de askerde yaşadığı Dachau toplama kampındaki travmaya bağlıyor falan filan. Bir kez daha böyle b.ktan kanallarda film izlemeye tövbe ettim.

Vallahi Zindan adası tv de 2.yada 3 kez verilmesine rağmen Nasıl hala Tv İlkez yazıldı anlam vermiş değilim Daha önce Tv8 Yada Fox 2.den biri hatırlamıyorum verildiğinin çok iyi biliyorum
Filmi ilgi çekici bulmadığım için O başladığı anda Açtım Yüzüklerin Efendisi Kralın Dönüşünü 3,5 saat boyunca izledim
Tekrarda izleye bilirim yani okadar ki güzel.

kesinlikle 2-3 kere izlenilmesi gereken bi film. ilk izlediğinde kaçırdığın yerleri daha iyi anlıyosun. tvde de izlenmez ayrıca. sansürler, reklamlar gırla.

bidaha izlemeyi düşünüyorum ama reklamlar yüzünden koptu film yoksa gayet güzeldi anlayabilirsek ama

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Uyarı:Filmi izlemediyseniz devamını okumayın!!!!!

Baş kahraman zaten hasta kendini o hastaneye gönderilen dedektif zannediyor.Yaşayadığı olayları kabullenemediği için kendi gerçek dünyadan koparmak için böyle bir dünya yaratmış kendine.Doktorlar bir tür tedavi deniyor bütün hastane personeli ve diğer bütün hastalar bir tür tiyatro oyunu gibi Teddy'in hayal ettiği dünyayı canlandırıyorlar doktorlar onu hayal dünyasından gerçeğe yönlendirmek için gerçekleri kendisini bulmasını sağlamaya çalışıyor.Aslında en sonunda hastalıktan kurtuluyor herşeyin hayal olduğunun farkına varıyor gerçek ile düş dünyasını ayırt edebiliyor aynı zamanda geçmişte yaşadığı kötü olaylarıda hatırlıyor.Ama bu kötü olayların verdiği acı ile yaşayamacağına karar veriyor ve şu burundan beyine metal şubuk çakarak hafıza silme,sakinleştirme işleminin yapılması için hasta numarası yapmaya devam ediyor.
Bu arada Lobotomi denen beynin ön kısmına hasar verme yada ameliyat yoluyla alınması işlemi eskiden gerçekten uygulanan bir tedavi yöntemi.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Lobotomi

bu film diğer tüm filmlerden aşırı şekilde farklı bi film. öyle rasgele ızleyıp de anlasılacak bı fılm degıl. ben ilk izledigimde bune lan dedım kapattım sahnelerı falan gorunce. sonra arkadas dedı olm salak mısın gıt aksama ızle yemın edıyorum doverım senı falan seklınde :) gıttım aksam actım ızlıyorum sıkılmaya basladım sonra fılme verdım kendımı ulan olaylar ardı ardına gelmeye basladı dedım nooluyo, sonra fılm bıttı falan bı 10-15 sanıye durdum hee dedım tamam anlasıldı :) oyle bı fılm bu. ızlemegım fılm yoktur su ana kadar aksıyon yarıs macera dram o bu tarzında. ama bu film cidden cok iyi. hani öyle yok imbd kotu vermıs oymus buymus umrumda degıl. 10 uzerınden 10luk fılm ustune ustluk Titanıc'teki aşık adamımız Jack Dawson oynuyo :) (Leonardo DiCaprio)

ki bu Leonardo'nun oynadıgı 3 film var digerlerini izlemedım bu kadar hatırlıyorum ve bunlar da Başlangıç, Zindan adası ve Titanic. bu 3 film de öyle bi tutuldu ki hafızalardan silinmez.

Valla akşam ara ara bende izledim. Baştan sona izlemek lazım aslında

F54

dün gece bende izledim ama herkezin dediği gibi bi şey anlamadım

amaç senin dediğin gibi sonunun kişiye göre bağlanması...inception gibi...

biraz araştırma yaptı filimin 2 side çıkacakmış teddy oranın deney yapıldığı kanıtlayıp adadan kaçacakmış

Aşırı derecede ilginç ve güzel bir psikolojik film. Filmi izlerken ince ayrıntılara ve olayların sırasına dikkat edildiğinde gerçekten şahane bir düzenin içine giriyorsunuz :) Zevkle izledim ve asla unutmayacağım bir film. Eğer filmi sevdiyseniz http://www.sinemalar.com/film/1602/makinist bu filmi de öneririm. Bir o kadar güzeldir :)

Filmi 1 ay kadar önce malum yerlerden indirip(blu ray rip, 1080p:)) bir nefeste izledim. Hatta sonra bir kere daha izledim. Bir kere de ailelemle izlerim diye silmedim. Gazetede akşam bilmemne kanalında yayınlanacağını görünce de seyredecekler için üzüldüm açıkçası. Aileme de söylemedim tabii ki dandik kanal güzelim filmi reklamlarla p.ç eder diye.

Filmde aslında ne olduğu belli. Ancak bazı detayları yakalamak adına 2. kere seyretmek faydalı. Ve başka bir açıdan baktığınız için tadı da bir başka oluyor doğrusu. Kesinlikle 2. kez izlenmeyi sonuna kadar hakeden filmlerden.

bu tarz filmlere sinir oluyorum. oturup iki saat boyunca izliyorsun. sonunda bir de bakmışsın ki her şey hayal, yalanmış :sunny:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar