Zincirin Orijinal Olduğunu Nasıl Anlarız?

Merhabalar,
Ben motorum için zincir alacağım. X-Ringli zincirlerin fiyatı yüksek olduğundan ve zaten fabrika çıkışı o-ring kullandığından bende o-ring almaya karar verdim. Motorum CRF250L, fakat internetten baktığımda O ringli DID marka zincirler 200 TL den başlıyor 500 küsür liralara kadar var. İlan açıklamasında ve fotoğraflarında hepsi aynı şeyi gösteriyor.

Sahte DİD zincirler mevcut mu piyasada? Bir de hadi diyelim 170TL olan sahte 200 TL 300TL bunlardan hangisi orijinal nasıl anlayabiliriz?

Şimdiden teşekkürler

kutusunda parlayan ve şekil değiştiren bandrol varsa orjinaldir. yada internetten bakmak lazım orada var sahteyle orjinali nasıl anlayacağın.
tabi anlamak için zinciri almış olman gerekiyor.

Motosikleti
D400
bandrol ün kopyası da yapılabilir bence.

acıkcası kendini kanıtlamış firmalardan alısveriş yapman gerek.

biLmediğin bis internet sitesinden almayarak, Distribütörden alarak orjinal olduğunu anlayabilirsin :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
D.I.D gibi piyasada gerçeğinden çok çakmasının olduğu popüler markalar yerine kimsenin çakmasını yapmaya kalkmayacağı az bilinen ama kaliteli markaları araştırmanızı öneririm.

Teşekkür ederim, dediğiniz gibi çok fazla sahte ürün var bende distribütör üzerinden alacağım

Motosikleti
XV250 - FZ6
Benim de bir zincir alma vaktim geldi.
520 - 114 ebadında o-ring ya da x-ring (silver) almam gerekiyor.
DID marka almayı düşünüyorum ama sahteleri varmış sanırım.

Balata Uzmanı sitesinde bir tane buldum, güvenilir midir sizce, ya da başka marka öneriniz olur mu acaba?

zincir

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Benim de bir zincir alma vaktim geldi.
520 - 114 ebadında o-ring ya da x-ring (silver) almam gerekiyor.
DID marka almayı düşünüyorum ama sahteleri varmış sanırım.

Balata Uzmanı sitesinde bir tane buldum, güvenilir midir sizce, ya da başka marka öneriniz olur mu acaba?

zincir
Motoonline sitesi üzerinden Rk da alabilirsin, son 2 zincir dişlimi oradan aldım ve çok memnunum, adamların yerine de gittim, gördüm.

motoonline rk resmi sitesi ordan alabilirsin.did orjinal satan yerler var korkmana gerek yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar