oringli ise; üstadlar wd40 bile sikmayin dediklerine göre, pas çözücü de zarar verir..
Bu durumda ben, gaz yaðý ve fýrça ile temizlik diyorum..
Muhakkak araştırdığımizda ulasilamayack bir bilgi yok bilgi çöplüğünde ancak önemli olan doğru bilgiyi ayirt etmek .google kýsa bir araþtýrma yapsanýz bile wd40 zincire sýkýlmayacaðýný(oringli ise) görüceksiniz..oringlerini eritmek istemiyorsanýz wd40 sýkmayýn arkadaþlar...mazot ile temizleyin kurulayýn bekleyin sonrasýnda yaðlayýn zincirinizi zincir yaðý ile .. eðer pas çýkmadýysa demekki miladý dolmuþ yenisi ile deðiþtirmek zorundasýnýz..biniyorsak seviyorsak bu aletlere gereken özeni göstermemiz gerek![]()
Muhakkak araştırdığımizda ulasilamayack bir bilgi yok bilgi çöplüğünde ancak önemli olan doğru bilgiyi ayirt etmek .
Su da bir gercek, su konuyu açıp okuduğunda zincire wd 40 sıkacak mutlaka bir insan çıkacaktir güzel ulkemde..
Tesekkürler noktayi da siz koymus oldunuz.
wd40 in adini ilk duydugumda, araştırdım azıcık,nedir ne ise yarar pasa,kire herseye wd40 , o kdar çok abartilmistiki, en son aeanin bir videosu denk geldi, wd40dan bahsetmiş.. birak zincire sikmayi o zamanlardan netti benim icin, zincir ile ilgili temizlik adina, gazyagi,dis fırçası,legen,kulak copu yeterli bna.yok hocam doðru diyorsunuz elbette burda yazýlýp çizilip konuþulcakama bende zamanýnda yazdým googla wd40 zincire sýkýlýrmý diye inanýn sadece aratmam yeti baþlýklarý okudum ve kapattým sýkýlýmazmýþ dedim
baþlýklara týklayýp içine dahi girmedim
![]()
rica ederim![]()