Zinciri tesbih yapmışım.. :)

Selamun aleykum abilerim, ablalarım ve kardeşlerim :)

Ben de Allahın izniyle aranıza katılmış bulunmaktayım. Kendimden bahsedeyim biraz.. 96 doğumluyum. Samsunda ikamet ediyor ve ilahiyat fakültesi ikinci sınıfta okuyorum. Aslında arabamız vardı ama hep motora bir hevesim, merakım olmuştur. Bir de üstüne bir arabaya ailedeki 3 erkeğin paylaşamaması eklenince dedim ki ben bu fertlerden bağımsız olayım istediğimde istediğim yere istediğim zamanda gidebileyim.. Motor alacağım ama henüz de karar vermiş değilim. Aklımda bir kaç motor var.. Enduro veya naked tür olacak büyük ihtimal.. Yerinde gidip deneyip ona göre karar vereceğim.. Samsunda araba kullanırken pek motorlu ve vlogger tarzı kişiler görmedim.. Tanıdıklarım var ama.. İstanbul trafiğindeki gibi cok rastlanmıyor. Olsa bile daha çok kurye motoru oluyorlar.. Görmediğim kişileri belki de motor üstünde görmeye başlarım kim bilir :) İnşaAllah hayırlı olur.. aranıza da hoş geldiysem ne güzel :):king::king:

Hoşgeldin, inşallah ilk motorun 1000cc Panigale , S1000rr felan olmaz :queen:

hoşgeldin kardeşim,inşallah en kısa zamanda istediğin motora binersin,yanlız ekipmanı ihmal etme.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar