- Konu Yazar
Arkadaşlar motosikletim Mondial 100 sfc snappy x modeli çin malı cup. Geçen arka lastik dönerken "tak tak" diye ses gelmeye başladı. Bir şey zincir muhafaza kapağına sürtüyordu. Motorcuya götürdüm, muhafaza kapağını söktü. Bir de baktık ki dişlinin oradan bir demir parçası kırılmış ve yamulmuş, her döndüğünde zincir muhafaza kapağına sürtüyor. Adam kerpetenle kesti attı o parçayı. Ve en acil zamanda yenisini dört tane olarak alıp taktırmazsam olmadık bir yerde zincirimin dişliden çıkıp veya kopup beni yolda bırakabileceğini söyledi. Fakat ben şunu anlamadım:
1-Bu parçanın adı tam olarak ne? Zira parçayı kendim alıp taktırmak istiyorum. Çünkü piyasada yedek parçaları mondial'in kendi sitesinden çok daha pahalıya satıyorlar.
2-Gerçekten bu kadar hayati bir parça mı? Zira şu an şahane kullanıyorum motoru. Ama bir anda zincir boşalıp yolda kalmayı da istemem doğrusu.
1-Bu parçanın adı tam olarak ne? Zira parçayı kendim alıp taktırmak istiyorum. Çünkü piyasada yedek parçaları mondial'in kendi sitesinden çok daha pahalıya satıyorlar.
2-Gerçekten bu kadar hayati bir parça mı? Zira şu an şahane kullanıyorum motoru. Ama bir anda zincir boşalıp yolda kalmayı da istemem doğrusu.